Binance

Binance is ’s werelds grootste cryptoplatform waarmee je in 150+ verschillende cryptocurrencies kunt handelen. Binance heeft zijn eigen munt “BNB” waarmee je kunt handelen. Ook heeft Binance zijn eigen Binance Visa Card waarmee je tot 8% cashback krijgt op alle in aanmerking komende betalingen. Ga direct naar onze Binance Verwijzingscode om te beginnen met de hoogste sign up bonus.

Set up

Snel een account aanmaken? Klik op het pijltje om te beginnen.

Binance Visa Card

Een crypto creditcard van Binance met vele voordelen

Binance coin

BNB is de coin van Binance.com. Klik op het pijltje voor meer info.

FAQ

Veel gestelde vragen over de Binance exchange en de Binance Visa Card

Set up

Klik op de onderstaande link om een account aan te maken voor Binance. De referral link is hier ingesteld op 10% voor jou. Als referrer kun je altijd 20% verdelen aan je vrienden voor het handelen met kleine bedragen. Handel je met grote bedragen, dan kan dit percentage hoger zijn.

Zo bieden wij hier 45% korting aan.

Binance promocode 10%

1) Sign up

Klik op de button om een account aan te maken, ook kun je de QR code scannen met je mobiel of tablet

1) Download de app

De Binance app is te downloaden via de de bovenstaande link

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens duurt het gemiddeld nog geen uur voordat Binance jou geverifieerd heeft.

3) Voeg geld toe aan jouw account

Makkelijker dan ooit. Klik hier voor meer info.

4) Start met handelen en vraag de Binance card aan

Koop jouw favoriete crypto's en verdien cashback via de Binance Visa Card.

Video afspelen

Start met handelen

In bovenstaand filmpje vind je een kort filmpje van hoe de Binance app werkt. Het toevoegen van euro’s aan je crypto account om vervolgens cryptocurrency te kopen wordt hierin niet goed uitgelegd. Vandaar hieronder een uitgebreidere uitleg. 

Geld storten op jouw Binance account

 1. Klik op de handelstransactie button
 2. Klik bovenaan op fiat
 3. Vul het gewenste bedrag in en klik op stort EUR
 4. Als je nog geen beveiligingsopties heb toegepast krijg je hier nu een herinnering van om dit te doen. Doe dit!
 5. Selecteer een betaalmethode (Tip: SEPA is gratis!)
 6. Vervolgens krijg je een opmerking dat ze alleen geld accepteren van accounts met jouw naam erin en dat het geld alleen gestort kan worden naar Binance. Dit zorgt ervoor dat jou geld niet in andermans zakken verdwijnt.
 7. Nu zie je al de betaalgegevens. Kopieer deze bankgegevens en vul deze in op je eigen bank app (bv: Rabobank app of ABN Amro app)
 8. Stort het geld naar de Engelse SEPA bankrekening en het staat binnen 1 dag op je rekening!

Crypto kopen via de Binance app

 1. Klik op de cryptocoin die je wilt kopen. Dit kan via het homescherm, via de markten button of via de handelstransactie of trade button.
 2. Vervolgens kun je de crypto kopen via de “spot” optie. Ons advies is om de limiet optie te kiezen om crypto te kopen. Hierin vul je zelf het limiet in dat de cryptocoin moet aantikken voordat jij hem koopt. Met de markt optie koop je hem direct voor de huidige prijs.
 3. Klik vervolgens op koop en volg de verdere instructies

Binance Visa card

Net zoals bij de MCO Visa card van Crypto.com kun je bij Binance ook een visa card aanvragen. Hiermee kun je tot 8% terugkrijgen op je online aankopen. Voor deze kaart hoef je niet per se een bepaald aan crypto’s te staken zoals je bij crypto.com wel moet doen. Maar je kunt niet je Spotify of Netflix abonnement ermee betalen zoals dat met de Crypto.com card wel kan.

Zie hieronder een up-to-date overzicht van de Binance card rates en rewards.

Binance card

Binance card rates & rewards

Neem de huidige Binance koers, laten we voor nu zeggen dat de Binance koers op €240 staat, dan moet je €2400 investeren om 2% terug te krijgen op je online aankopen. En wel €12.000 om 3% terug te krijgen. Dit gaat door tot en met 8%

Binance visa card rates

BNB - De Binance Coin

BNB is dé munt van Binance.com en drijft het gehele Binance-ecosysteem aan. BNB heeft meerdere functies voor Binance. Zo drijft het onder andere de transacties aan in de chain, kunnen er transactiekosten van worden betaald en is het in staat om betalingen te bewerkstellingen in winkels. 

Gebruikers kunnen met BNB

 1. Betalingen doen
 2. BNB ruilen om andere Altcoins aan te schaffen
 3. Meedoen aan nieuwe Initial Exchange Offerings (IEO’s) via Binance launchpad
 4. BNB “staken”, net zoals vroeger bij de bank, krijg je nu ook rente als je Binance liquiditeit verschaft

Stock Tokens

Sinds half april 2021 is het ook mogelijk om Stock tokens te kopen via de Binance exchange. Stock tokens zijn tokens die de koers van aandelen op beursgenoteerde bedrijven representeren. Denk hierbij aan aandelen op de AEX of NASDAQ. Dit betekent dat koers schommelingen in het aandeel direct de stocktoken prijs veranderen.

De voordelen van stock tokens:

 1. Anders dan bij reguliere aandelen marketen kun jij door middel van stocktokens een deeltje van 1 aandeel kopen en hoef je nooit in hele aandelen te kopen. 
 2. Je betaald geen handelscommissie bij het kopen van een aandeel wat je bij reguliere brokers nu wel hebt.
 3. Je krijgt alle voordelen wat je normaal ook bij aandelen hebt zoals dividend. Alleen stocktoken houders hebben geen stemrecht. 
FAQ

Vragen over Binance?

Vind hier de meest gestelde vragen over Binance

Binance is een crypto handelsplatform waarop je in een groot aantal verschillende cryptocurrencies kunt handelen. De Binance exchange heeft zijn eigen munt BNB waarmee je kunt handelen en online betalingen mee kunt doen.

De 150+ meest populaire cryptocoins zijn te verhandelen op het Binance platform. Denk hierbij aan Bitcoin, Ethereum, VeChain etc.

 • Het Binance platfrom hanteert weinig tot geen fees, transactiekosten of andere bemiddelingskosten.
 • Een van de platforms met het meeste aantal verhandelbare crypto’s 
 • Binance is helemaal beschikbaar in het Nederlands
 • Via Binance.com kun je een creditcard bestellen waarmee je cashback krijgt op al jouw online aankopen.
 • Super overzichtelijke lite edition van de app en een gedetailleerde pro versie van de app.
 • Vele opties zoals het kopen van cypto futures

In de Binance kun je verschillende veiligheidsmaatregelen treffen. Je kunt bijvoorbeeld een fysieke beveiligssleutel creëren via de desktop versie. Daarnaast kun je Google Authenticator gebruiken. In de Binance app kun je ook precies zien waar en wanneer je op jouw account hebt ingelogd. Tot slot is er een face ID ontgrendeling beschikbaar in de app. 

In 2019 zijn ze wel een keer gehackt, de kosten van alle getroffen cryptohandelaren zijn netjes vergoed door het verzekeringsfonds van Binance.

Binance is het meest gebruikte crypto platform ter wereld. Dus je kunt wel stellen dat ze iets goed doen.

Traden gaat gemakkelijk via de app. Klik op de homepage button en klik vervolgens op een crypto coin. Vervolgens kies jij de currency (EUR) waarmee je de coin wilt kopen en vervolgens kies je cryptocurrency die je wilt kopen. Vul het bedrag in dat je in jouw currency (Waarschijnlijk In Euro’s) eraan kwijt wilt zijn en vervolgens zie je precies hoeveel cryptocoins jij van dat bedrag kan kopen.

Wij staan versteld van de gebruiksvriendelijkheid van Binance. Overal is over nagedacht en je wordt goed begeleid in het doen van allehandelingen in de app.

Binance heeft geen promocodes maar werkt met een referral programma waarbij je (als je handelt in kleine bedragen) 20% mag weggeven. Hieronder vind je onze referral link waarbij je 10% krijgt van de transactiekosten die wij maken:

https://www.binance.com/nl/register?ref=RQHF1E0B 

Een Binance Visa Card is een crypto creditcard van Binance. Je kunt er online betalingen mee doen. 

Een Binance visa card werkt net als een normale creditcard alleen nu krijg je cashback op jouw aankopen. Je kunt de Binance Visa Card aanvragen via de Binance app. Vervolgens kun je er geld opzetten.

Je krijgt een percentage terug op je online aankopen. Gratis geld!

In onze ervaring is de Binance Visa Card veilig. De Binance Visa Card werkt net als een gewone creditcard. Wij hebben hem al gebruikt en hij werkt zoals beloofd.

Binance Staking is een manier om extra rendement te behalen door jouw crypto coins vast te zetten voor een bepaalde tijd. Net als dat je “vroeger!” op de bank kreeg. Dit doe je alleen als je zeker weet dat je voorlopig niet met de coins wil handelen. Via Binance Staking kun je crypto coins vastzetten voor 15 dagen, 30 dagen, 60 dagen, 90 dagen of zelfs langer! Bekijk de actuele staking percentages en vind meer info hier.

Een Nederlands alternatief voor Binance is Bitvavo, een Engelstalig alternatief is Crypto.com

Scroll naar top