Biswap

Wat kun je op de Biswap decentralized exchange?

biswap home
Klik op de afbeelding om direct naar Biswap te gaan

DeFi of Decentralized exchanges (DEX) worden steeds meer gebruikt door cryptobeleggers. Het gaat net dat stapje verder dan het gebruiken van een exchange zoals bijvoorbeeld Bitvavo of ByBit. Zo ook Biswap, dit Decentralized Platform heeft een eigen Dapp (Decentralized app) waar je erg veel voordelen uit kunt behalen. Biswap is gelanceerd op 25 mei 2021, maar is nog altijd populair. Wij leggen je in dit artikel uit waarom dit zo is.

Wat is Biswap?

Biswap is een decentralized exchange dat zich op het Binance Smart Chain bevindt en je kunt hierop onder andere NFT’s staken, farmen en BEP-20 tokens swappen voor een erg lage fee (0.1%). Hieronder gaan we jou precies vertellen wat dit inhoudt. Maar eerst is het goed om te vermelden dat je alleen Biswap kunt gebruiken als je ook een decentralized wallet hebt. MetaMask is de populairste wallet, die je gemakkelijk als existentie aan je browser kunt toevoegen. Vervolgens kun je deze connecten met de Biswap dApp.

Bep-20 tokens swappen

Op Biswap kun alle Binance Smart Chain (BSC) coins swappen tegen een laag tarief van 0.2%. Dit betekent dat je bijvoorbeeld Binance Coin (BNB) tegen Tether (USDT) kunt ruilen en Pokadot (DOT) tegen Avalance (AVAX). De meeste coins die je kent zijn beschikbaar op dit grote Binance Netwerk (BSC). Concurrent PancakeSwap rekent ter vergelijking vergoedingen van 0,25%.

Biswap Farming

Op Biswap kan je farmen, dat betekent dat je in principe 2 soorten coins beschikbaar stelt aan Biswap om mee te handelen. Je verstrekt in feite liquiditeit waardoor je het netwerk draaiende houdt. Dit geeft je erg hoge rente percentages terug, denk hierbij aan percentages van meer dan 100% per jaar! Dit was eerst nog veel hoger, maar dit percentage loopt langzaam terug door de populariteit. Deze rente wordt bij farming uitbetaald in de Biswap coin: BSW. Dit is de eigen token van het Biswap platform.

Let er wel op: hoe hoger het rente niveau, hoe hoger het risico. Bij farming kun je namelijk te maken krijgen met Impermanent loss, dit gebeurt wanneer je liquiditeit verstrekt aan een farm met 2 verschillende tokens, en de prijs van een deze tokens erg verandert (hard stijgt of hard daalt) tijdens het farmen ten opzichte van de andere token. Er zijn wel zo’n 100 verschillende liquiditeitspools beschikbaar om in te farmen. 

Biswap farms
Biswap farms

NFT Staking Biswap

NFTs zijn bij het grote publiek nu wel bekend. Dit zijn non-fungibele tokens, die kunst of memorabele momenten vertegenwoordigen. Normaal worden deze gekocht door verzamelaars of door handelaren die ze later door willen verkopen voor meer geld. Met Biswap kun je nu ook echter NFT’s staken!

De eerst NFT staking launch waren de Biswap Robbies, deze robot plaatjes zijn tijdens het schrijven van dit artikel helaas net uitverkocht. Maar je kon er een leuke staking reward tegenover krijgen. In de toekomst is de verwachting dat er meer NFT’s op Biswap online komen.

Het unieke van Biswap NFT Staking is dat je meerdere tokens tegelijk krijgt als staking reward met een hoge APR. Wees erop tijd bij om te kunnen profiteren van de Biswap NFT’s.

Referral Program Biswap

Een ander unieke feature is dat je nu ook vrienden kunt verwijzen op een dexchange platform. Dit kon eerst alleen met exchanges, maar Biswap heeft het eerste decentrale referral program opgezet. Hiermee kun je een passief inkomen verdienen, je krijgt namelijk 5% bovenop hun farming activiteiten en launchpools. Het mooie is dat je deze 5% vervolgens weer kunt verdelen. Dus ook de vriend die je uitnodigt kan hierdoor extra verdienen. Door je aan te melden bij Biswap met onderstaande link verdien je dus niet 100% van al je farming en staking activiteiten maar 102,5%, want je krijgt er 2,5% bovenop omdat jij door ons uitgenodigd bent!

–> Voor 2,5% extra inkomsten gebruik deze link: https://biswap.org/?ref=330251374086a7f7cd1b

Biswap referral program

Conclusie: Waar kun je Biswap voor gebruiken?

Biswap wordt dus voornamelijk gebruikt om het swappen van coins. Je kunt tegen lage kosten jouw USDT vervangen voor BNB of een andere coin. Dit percentage (0,2%) is lager dan bij (de meeste) exchanges. Daarnaast kun je het platform gebruiken om hoge rentes op je crypto mee te behalen. Hiervoor moet jij 2 verschillende tokens aan een liquiditeitspool toevoegen om vervolgens hier BSW coins als rente te krijgen. Tot slot kun je een passief inkomen verdienen door je vrienden te verwijzen naar Biswap.

Ontdek het Biswap platform nu zelf verder en doe je eigen onderzoek voordat je jouw geld ergens insteekt. De Biswap dapp heeft namelijk zoveel functies, je kunt hier bijvoorbeeld ook meedoen aan competities of loterijen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven