Blofin

Blofin is een crypto exchange die in januari 2023 werd gelanceerd. Blofin hanteert een laag handelstarief, waarbij limietorders een fee van 0,02% hebben en marktorders een takerfee van 0,06%.

Set Up

Binnen 1 minuut starten met traden zonder KYC

Kosten

Klik op het pijltje voor meer info over Blofin fees.

Staken

Staken is niet aantrekkelijk bij Blofin

FAQ

Veel gestelde vragen over het Blofin, het handelen en de ervaringen.

Blofin

Aanmelden

Klik op de onderstaande link om te starten.
Met onze promocode krijg je een stortingsbonus tot 5000 dollar!

Meer info? Check de huidige –> Blofin referral code

1) Meld je aan

Meld je aan voor Blofin en ontvang jouw bonus na je eerste storting.

1) Meld je aan

Meld je aan voor Blofin en ontvang jouw bonus na je eerste storting.​

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens hoef je alleen jouw emailadres te verifiëren. KYC is niet nodig!

3) Stort crypto

Deposit USDT of een andere cryptocurrency op het account

4) Start met handelen

Je kunt direct beginnen met het traden. Leverage trading is nog mogelijk op Blofin!

Wat is Blofin?

Blofin is een crypto exchange dat is gelanceerd in januari 2023. Alhoewel dit vrij recent is gaat de geschiedenis van Blofin een stuk verder. De CEO Matt Hu richtte Blofin al op in september 2019, maar toen was het meer een asset management platform. Blofin werd opgericht om de relatie tussen centrale exchange en gebruiker te hermodelleren naar een gebruiksvriendelijker en veiliger concept.

Blofin biedt strenge beveiligingsmaatregelen, wat essentieel is voor een cryptocurrency exchange. Daarnaast biedt het een gebruiksvriendelijke interface zodat het ook voor beginners een prima exchange is. Professionele traders kunnen ook op Blofin terecht dankzij het geavanceerde trading dashboard. Crypto holders kunnen ook extra rente verdienen op hun cryptocurrency door de crypto vast te zetten op het platform.

De trading fee van Blofin is laag. Voor limietorders betaal je 0,02% en voor marktorders betaal je 0,06% takerfee. Aanmelden doe je tot slot zonder KYC!

Blofin Fees

BloFin biedt verschillende handelsvergoedingstarieven voor verschillende VIP-niveaus. Je kunt profiteren van hogere kortingen op handelskosten, afhankelijk van jouw VIP-niveau.

Je kunt jouw VIP-niveau verhogen door je activasaldo of handelsvolume te verhogen.

Rekenvoorbeeld: Jouw saldo is 50.000 USDT (VIP 1 standaard), je spot handelsvolume in de afgelopen 30 dagen heeft 50.000.000 USDT bereikt (VIP 3 standaard), en het handelsvolume in futures in de afgelopen 30 dagen is25.000.000 USDT (VIP 2 standaard). Je zal nu worden opgewaardeerd naar VIP 3. Jouw handelskosten zullen automatisch mee veranderen naar het tarief van VIP 3.

Blofin spot trading fee
Hier vind je transaciekosten voor Spot trading
Blofin futures fee
Hier vind je transaciekosten voor Futures trading

Staken bij Blofin

Bij Blofin kun je crypto staken om extra rente te verdienen. Je kunt er flexibel staken of crypto vastzetten voor een langere periode. De stakingpercentages vallen echter erg tegen. Crypto staken kun je dus beter doen op een ander crypto platform. Check de screenshot hieronder om de staking rewards te bekijken die Blofin aanbiedt.

Blofin staking

Blofin Promoties

Blofin werkt veel met trading competities en bonussen. Er wordt veel geld in Blofin gepompt om de exchange te laten slagen. Ze geven nu dus veel geld uit aan marketing. Hier kun je van profiteren! De promo’s en kortingacties verschillen van tijd tot tijd. Zo kun je bijvoorbeeld op het moment van schrijven van deze Blofin review gemakkelijk 80 USDT pakken door $5000 USDT op het platform te storten en vast te houden. 

Blofin deposit bonus
FAQ

Vragen over Blofin?

Vind hier de meest gestelde vragen over Blofin

Blofin is een crypto exchange die in januari 2023 werd gelanceerd.

  • Lage handelskosten
  • Goede promoties
  • Geen KYC
  • Gebruiksvriendelijk design en handige app

Alhoewel Blofin aangeeft dat ze een veilige exchange zijn die aan alle beveiligingsvoorwaarden voldoet. Kunnen wij niet met 100% zekerheid zeggen dan Blofin een veilig platform is. Het heeft helaas nog weinig reputatie opgebouwd. In 2023 zijn ze pas gestart met de Blofin exchange.

Bij Blofin betaal je voor limietorders een fee van 0,02% en marktorders een takerfee van 0,06%.

Ja, gebruik de code ‘nprzdz’ bij aanmelden!

Alternatieven voor Blofin zijn MEXC en KuCoin

Scroll naar boven