BLOX review

Dit is je teken. Nu instappen in Bitcoin. Binnen 1 minuut en vanaf 1 euro. 

Hierboven staan de bekende reclame zinnen van BLOX. De crypto app die het gemakkelijk maakt om crypto te kopen en te verkopen. Lees hier alles over het crypto handelsplatform dat is opgericht in 2018.

Opzoek naar een goedkoper Nederlandstalig alternatief + een welkomstbonus van €10? Check de populairste exchange van Nederland: Bitvavo

Aanmelden

Binnen 1 minuut geregeld!

Kosten

Voor een het kopen van €1000 aan Bitcoin betaal je 1% fee.

Munten

Bij BLOX kun je 70+ cryptocurrency kopen.

FAQ

Veel gestelde vragen over de BLOX crypto app

Registreren

Klik om naar WeAreBlox te gaan waar je de app kunt downloaden.

Bij het aanmelden via de BLOX crypto app kun je een BLOX vouchercode invullen. Vul hier “CRYPTOPLATFORMS” in om een voucher te ontvangen van €10!

Update: De actie is helaas voorbij. Maak nu een account aan bij de populairste exchange van Nederland: Bitvavo

blox QR aanmelden

1) Meld jezelf aan

Meld jezelf gemakkelijk aan via de blauwe knop op deze pagina. Of scan de QR code met je mobiel.

1) Meld je aan

Meld jezelf gemakkelijk aan via de blauwe knop op deze pagina.​

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van je email en wachtwoord kun je al tot €250 in crypto handelen.

3) Verifieer jezelf

Verifieer je identiteit volgens het KYC principe

4) Handel in Crypto

Start met het handelen in grotere bedragen dan €250. Stort euro's gemakkelijk via iDeal en koop jouw favoriete crypto binnen 1 minuut.

Wat is BLOX?

BLOX is een Nederlandse crypto handelsapp. Het wordt ook wel gezien als een crypto broker en dochter onderneming van BTC Direct. Het platform is netjes geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en euro’s stort je gemakkelijk via iDeal. 

De app is ontwikkeld in 2018 en heeft vervolgens last gehad van meerdere opstartproblemen. In 2021 hadden zij bijvoorbeeld een ledenstop omdat de gebruikers van de app te hard groeiden en de software het niet meer aan kon.

Bij BLOX kun je alleen in cryptocurrencies handelen en speculeren. Het versturen en betalen met crypto is nog niet toegepast in de app. Dit maakt BLOX een zeer gebruiksvriendelijke voor crypto newbies die hun eerste stukje Bitcoin willen kopen. Wil jij ook staken, een crypto bot erop aansluiten of fanatiek daytraden? Dan is BLOX niet de juiste app. Staking behoord bijvoorbeeld niet tot de mogelijkheden en de transactiekosten zijn te hoog om dagelijks in crypto te handelen.

De transactiekosten van BLOX

BLOX is redelijk duur als je het vergelijkt met het beste Nederlandse alternatief Bitvavo. Je betaald namelijk 1% transactiekosten per trade. Stel dat jij voor €1000 aan Bitcoin koopt dan betaal je €10 aan BLOX. Bij Bitvavo betaal je 0,25% en dat is 4x zo weinig als bij BLOX. Voor het kopen van €1000 aan Bitcoin ben je dan €2,50 kwijt.

Het handelen op BLOX

Het handelen van crypto op de BLOX app gaat erg simpel.

  1. Dit doe je door links onderin op “koersen” te klikken.
  2. Vervolgens klik je de cryptomunt aan die je wilt kopen.
  3. Daarna vraagt BLOX je hoeveel euro je wilt investeren. Nadat je dit hebt ingevuld en op “ga verder” hebt geklikt wordt je naar het laatste transactieoverzicht geleid.
  4. Hier zie je de wisselkoers die je betaald om de cryptomunt aan te schaffen. Deze wisselkoers staat vast voor 10 seconden, hierna wordt deze opnieuw berekend. Je voltooid je transactie door op “Bevestig aankoop” te klikken.
BLOX app

BLOX is educatief

Als je eenmaal de BLOX app hebt gedownload heb je ook de mogelijkheid om mails van BLOX te ontvangen. Hierin schrijven zij over hun verwachtingen wat de crypto markt zal gaan doen. Zo blijf je up to date, maar wordt je niet gespamd met mails.

Bovendien is de BLOX app alleen al fijn om te downloaden om meer te weten te kopen over alle cryptocurrency. Bij elke crypto staat namelijk een korte samenvatting over waar de crypto voor staat en waar deze voor gebruikt wordt. Erg interessant om te lezen!

Hier zie je een voorbeeld verhaaltje over de Avalance token.

BLOX crypto uitleg

BLOX: Onze conclusie

BLOX is met 1% transactiekosten redelijk duur om fanatiek crypto mee te verhandelen. Daarom raden wij BLOX af als jij dagelijks of wekelijks een cryptotoken wil kopen en verkopen.

Wil jij eenmalig wat Bitcoin kopen en dit vast zetten voor de lange termijn?Dan is BLOX zeker het overwegen waard. BLOX is namelijk erg gebruiksvriendelijk en je zult dus weinig obstakels tegen komen bij het kopen van je eerste cryptocurrency. Er is helemaal geen technische kennis vereist. 

Vergeet bij het aanmaken van een BLOX account niet de vouchercode met CRYPTOPLATFORMS in te vullen. Dit geeft je recht op €10 aan Bitcoin na je eerste transactie!

Blox crypto voucher
FAQ

Vragen over BLOX?

Vind hier de meest gestelde vragen over Weareblox.com

BLOX is een gebruiksvriendelijke Nederlandse crypto app waar je cryptocurrency kunt kopen en verkopen. De broker is gevestigd in Nijmegen en is een dochteronderneming van BTC Direct.

Meer dan 75 populaire cryptocoins zijn te verhandelen op weareblox.com. Denk hierbij aan Bitcoin, Ethereum en Solana.

  • Gemakkelijk via iDeal geld storten
  • Binnen 1 minuut je eerste crypto transactie (tot €250 geen extra verificatie nodig)
  • Eenvoudige interface
  • Nederlandstalig
  • Eductie over cryptocurrency

BLOX heeft in het verleden wat technische problemen ondervonden waardoor het kopen en verkopen van crypto tijdelijk niet mogelijk was. Deze problemen zijn echter achter de rug en er is geen reden om te bedenken dat je euro’s en crypto niet veilig staan bij BLOX. Het handelsplatform is tevens geregistreerd bij DNB.

BLOX is een gebruiksvriendelijk platform. Toch vinden wij BLOX niet de beste Nederlandse cryptobroker. Dit komt door de hoge transactiekosten die je betaald bij het kopen van cryptoassets. Je betaald namelijk 4x zoveel als bij Bitvavo.

Ja, de BLOX promotie code is “CRYPTOPLATFORMS”. Deze geeft je €10 start tegoed

Nee, helaas heeft BLOX nog geen stakingsmogelijkheden.

Nederlandse alternatieven zijn Coinmerce of Bitvavo. Zoek je een platform om dagelijks op te traden? Kies dan Bybit!

Scroll naar boven