Bybit stopt (niet) in Nederland

Bybit stopt in nederland

Voor Nederlanders is het einde in zicht voor Bybit derivatives, maar niet getreurd. Je kunt nog steeds gewoon gebruik maken van alle spot producten. Ook margin spot producten. Nieuwe reguleringen in de crypto industrie brengen wel enkele veranderingen met zich.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het openen van nieuwe posities op 5 maart en het sluiten van bestaande posities na 26 maart niet meer kan. Het is niet zo dat je jouw funds eraf moet halen zoals dat bij Bitget wel het geval is.

Het is dus goed om te onthouden dat Margin spot nog steeds actief blijft in Nederland. Hiermee kan je short en long traden tot 10X!

Bybit's reactie

Zelf zei Bybit er het volgende over op 15 februari 2024:

“Gisteren hebben we een belangrijke e-mail verzonden met updates over onze diensten in Nederland. We merken op dat niet iedereen deze mededeling heeft ontvangen. Om verwarring te voorkomen en om ervoor te zorgen dat al onze leden goed geïnformeerd zijn, willen we hierbij de belangrijkste punten herhalen:

Strategische Samenwerking: Bybit is in juni 2023 een samenwerking aangegaan met SATOS, een leidende aanbieder van cryptodiensten in Nederland, voor het verbeteren van het dienstenaanbod aan Nederlandse gebruikers.

Naleving wet- en regelgeving: Door naleving van regelgeving zullen bepaalde producten en diensten worden opgeschort voor Nederlandse gebruikers. Zie onder dit bericht een afbeelding met de producten en diensten die zijn toegestaan.

Actie Vereist voor Gebruikers: Nederlandse gebruikers moeten hun posities herzien en de nodige acties ondernemen vóór 26 maart 2024, 10:00 UTC, om potentiële verliezen te voorkomen.

Belangrijke Data:
• 5 maart 2024, 10:00 UTC: Geen nieuwe derivaten posities of verhogingen van bestaande posities.
• 26 maart 2024, 10:00 UTC: Sluiting van alle open derivaten posities; funds worden teruggegeven via SATOS B.V.
• 27 maart 2024, 10:00 UTC: Toegang alleen via https://bybit.nl; geen toegang tot het wereldwijde platform.

Bybit Card: Na 5 maart 2024 is het niet meer mogelijk om een Bybit Card aan te vragen. Echter, iedereen die reeds een Bybit Card bezit, kan deze blijven gebruiken zoals gewoonlijk.”

Alternatieven voor Bybit leverage traden

Bybit gaat vanaf Maart stoppen met het aanbieden van leverage trading producten in Nederland!

De enige opties die nog over zijn voor Nederlanders om leverage te traden zijn:

👉 KuCoin 

👉 MEXC 

(De welkomstbonus zit in de link verwerkt!)

Vroeg of laat zullen naar onze verwachting ook bij deze exchanges de leverage producten worden gestopt.

bybit short trade

Conclusie: Blijft Bybit in Nederland?

Jazeker, door de samenwerking met SATOS blijft Bybit in Nederland actief. Het enige is dat je niet meer met leverage producten kunt traden op het Bybit platform! Als er updates zijn, dat passen wij dit zo snel mogelijk aan op deze pagina.

Op zoek naar een volledig Nederlands alternatief? Check dan Bitvavo of Finst. Op deze Nederlandse platformen kun je helaas niet met hefbomen traden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven