ByBit review

Bybit is een cryptocurrency exchange die uitermate geschikt is voor professionele handelaren. De transactiekosten zijn laag en er zijn vele handelsproducten mogelijk. Toch stopt leverage trading met een hefboom van groter dan 10X voor Bybit. Lees alles hierover op de pagina over de Bybit update van maart 2024.

Wil je toch doen aan leverage trading met hefbomen van meer dan 10. Check dan Kucoin!

Set Up

Klik op het pijltje hieronder om snel naar het aanmeld proces te gaan

Crypto Kopen

Meer informatie over hoe je crypto koopt op ByBit

Fees

Vind hier een overzicht van de transactiekosten van ByBit

ByBit Earn

ByBit heeft passief inkomen mogelijkheden waar je tokens kunt staken, farmen en minen.

Aanmelden

Klik op de onderstaande button om te starten.

Met onze ByBit referral code krijg je een bonus tot $30.000!

Bybit QR cryptoplatforms
Scan mij!

1) Meld je aan

Meld je aan voor ByBit en ontvang jouw bonus. Heb je jouw mobiel binnen handbereik. De QR code scannen kan ook!

1) Meld je aan

Meld je aan voor ByBit en ontvang jouw bonus.

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van alleen je e-mailadres, wachtwoord en referral code kun je al starten met het handelen in kleine bedragen met crypto.

3) Verifieer jezelf

Verifieer jezelf om alle ByBit functies te gebruiken. Zoals de ByBit launchpad!

4) Haal je bonus binnen

Handel in cryptocurrency om je bonussen binnen te halen. Pas op met future trading, hiermee is het risico op verlies namelijk vele malen groter.

Aanmelden bij Bybit

Meld je aan bij de 15 miljoen andere Bybit gebruikers. Aanmelden doe je gemakkelijk via deze link, hierbij krijg je direct $20 en kun je taken uitvoeren om tot wel $30000 USDT aan bonussen te verdienen. Als het goed is staat de Bybit referral code ingevuld met “17130“. Deze is nodig om aan de welkomstbonus deel te kunnen nemen. 

Na aanmelding moet je je KYC verifiëren om crypto te verhandelen. Hiervoor is je Identiteitsbewijs en een selfie nodig. Daarna kun je met iDeal euro’s op het platform storten en 400+ cryptocurrency verhandelen. Dit is een stuk meer dan bij Bitvavo.

ByBit is zowel geschikt voor beginners als ervaren traders. Beginnende crypto handelaren kunnen zich storten op Spot trading en de meer ervaren beleggers kunnen future traden of Bybit Earn gebruiken.

Crypto kopen op ByBit

Het kopen van crypto op ByBit gaat erg gemakkelijk. Dit doe je door links boven op “Buy Crypto” te klikken. Daar zul je eerst euro’s moeten overmaken naar het platform. Dit kan gewoon via iDEAL dankzij een samenwerking met payment provider SATOS.

Nadat je euto’s hebt overgemaakt naar Bybit kun je cryptocurrency kopen. Dit kun je doen via het One-Click Buy mechanisme of via spot trading. One-Click Buy is de gemakkelijkste optie. Je zult dan wel meer transactiekosten betalen. Het is goedkoper op euro’s om te zetten naar USDT via spot trading om vervolgens met USDT andere cryptocurrency aan te schaffen. Daarna kun je de USDT gemakkelijk verplaatsen naar het derivatives portal of het earn portal om extra inkomen te genereren. 

Bybit crypto kopen

ByBit Trading fees

ByBit hanteert zoals elke exchange transactiekosten voor het traden van cryptocurrency. Hieronder gaan we dieper in om de handelskosten. ByBit maakt onderscheid tussen spot trading en het handelen in derivatives (Futures).

ByBit Maker Taker fee transactiekosten

Spot trading is de meest gebruikte vorm van handelen met cryptocurrency. Je koopt bijvoorbeeld met Tether (USDT) –> Bitcoin (BTC). Je kunt ook direct met Euro Bitcoin kopen, maar hier betaal je een wat hogere fee voor. De transactie kosten voor het handelen in crypto is 0,1% op ByBit.

ByBit inverse contract fee derivaten
Credits: help.bybit.com

Een uitleg voor de transactiekosten voor leverage trading vind je in het voorbeeld hieronder.

De formule geldt: Trading Fee = Waarde order x Trading Fee Rate
Orderwaarde = Hoeveelheid / Uitgevoerde Prijs

Voorbeeld:

Handelaar A koopt 10.000 BTCUSD contracten met een Marktorder.
Handelaar B verkoopt 10.000 BTCUSD contracten met behulp van een limietorder.

Ervan uitgaande dat de uitvoeringsprijs 8.000 USD is:

Taker Fee voor handelaar A = 10.000/8.000 x 0,075% = 0,0009375 BTC
Maker rebate voor handelaar B = 10.000/8.000 x -0,025% = -0,0003125 BTC

Als gevolg hiervan zal handelaar A bij de uitvoering 0,0009375 BTC van de vergoeding voor de Maker betalen en zal Handelaar B 0,0003125 BTC van de Maker’s Rebate ontvangen.

Allemaal moeilijke berekeningen allemaal, maar het komt erop neer dat Bybit erg lage transactie kosten rekent. Wij hebben Bybit door deze lage fees zelfs verkozen tot beste crypto daytrading platform

Bitvavo vs Bybit
Klik op de afbeelding om onze gedetailleerde vergelijking tussen Bybit en Bitvavo te lezen!

ByBit Earn

Op het Bybit Earn Center kun je jouw vermogen beheren en laten groeien. ByBit biedt concurrerende APY’s om hogere rendementen te garanderen. Bovendien geeft ByBit aan gebruik te maken van ‘cold storage’. Dit houdt in dat jouw crypto munten beter beschermd zijn tegen hacks.

Het earn Center bestaat uit de volgende onderdelen:

Flexibele Staking: Gegarandeerde opbrengsten en op elk moment unstake

Dual Asset Mining: Verdien variabele rendementen via liquiditeitsverschaffing

Liquidity Mining: Lijkt erg op Dual Asset Mining maar nu zijn de liquiditeitspools gebaseerd op een vernieuwd automated market maker (AMM) model

DeFi Mining: Start met Web3 en decentralized finance

Launchpool: Gratis nieuwe tokens staken en farmen

Bybit earn

Bybit Token: Mantle

$BIT was lange tijd de native token van BitDAO – een van ’s werelds grootste Decentralized Autonomous Organizations (DAO’s). BitDAO is echter in juli 2023 omgezet naar Mantle ($MNT). Het doel blijft hetzelfde: de toekomst van open financiën bouwen.

Mantle wordt ook wel gezien als dé ByBit token. Door het holden van Mantle coins kun je namelijk ook leuke extra’s krijgen op ByBit. Zo kun je jouw $MNT tokens inzetten voor de launchpad of voor de Bybit Starter. Hiermee krijg je vroege toegang tot nieuwe cryptomunten van veelbelovende projecten direct op Bybit.

Je kunt je Mantle tokens ook gebruiken om voorstellen doen en stemmen over belangrijke acties zoals de toewijzing van de Mantle-kas, tokenswaps met opkomende projecten en meer. Natuurlijk kun je altijd $MNT kopen en verkopen voor USDT op het platform voor spothandel van Bybit.

Bybit mantle bitdao
ByBit QR Sign Up
Scan mij!
FAQ

Vragen over ByBit?

Vind hier de meest gestelde vragen over ByBit

ByBit is een cryptocurrency exchange uit Signapore waar je sinds 2018 crypto op kunt verhandelen. Inmiddels zijn er meer dan 15 miljoen crypto handelaren actief op het Bybit platform.

  • Uniek Bybit earn center
  • Tot 125x hefboom traden
  • Transactiekosten van max 0.1%
  • Vele promoties en bonussen

Bybit heeft in het verleden nog wel eens problemen gehad met de beveiliging, maar kwam altijd terug met gepaste oplossingen. Tegenwoordig haalt ByBit een aantal keer per dag activa offline op een koude wallet, waardoor er bij een eventuele hack weinig crypotcurrency kan worden buit gemaakt.

ByBit is een van de snelst groeiende cryptocurrency exchanges wereldwijd. Dit zegt wel wat over de kwaliteit van het platform. Momenteel stijgt het aantal gebruikers tot boven de 15 miljoen.

Ja, deze is op de ByBit referral page te vinden. Of klik op de blauwe button bovenaan deze pagina. Bij het aanmaken van een account kun je namelijk een referral code invullen. Dit geeft je tot $30000 aan welkomstbonussen.

Een Nederlands alternatief is Bitvavo. Deze heeft echter niet zoveel trading opties als dat ByBit heeft. Wil je dit wel? Dan is Bitget een goed alternatief.

De BitDAO coin werd gezien als dé ByBit token. In 2023 is deze coin omgezet in de Mantle (MNT) coin.

Scroll naar boven