CoinW

CoinW is een crypto exchange die in 2017 werd gelanceerd. Sindsdien groeit de exchange hard. Dit komt door het gebruiksvriendelijke design en de lage transactiekosten van 0,2% tot 0,01%. Bovendien is KYC verificatie niet nodig.

Set Up

Binnen 1 minuut starten met traden zonder KYC

Kosten

Klik op het pijltje voor meer info over CoinW fees.

Staken

Staken kan bij CoinW, maar de staking tarieven zijn niet geweldig

FAQ

Veel gestelde vragen over het CoinW, het handelen en de ervaringen.

CoinW

Aanmelden

Klik op de onderstaande link om te starten.
Met onze promo krijg je een tradingbonus van 1000 dollar!

1) Meld je aan

Meld je aan voor CoinW en ontvang jouw bonus na je eerste storting.

1) Meld je aan

Meld je aan voor CoinW en ontvang jouw bonus na je eerste storting.

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens hoef je alleen jouw emailadres te verifiëren. KYC is niet nodig!

3) Stort crypto

Deposit USDT of een andere cryptocurrency op het account

4) Start met handelen

Je kunt direct beginnen met het traden. Leverage trading is mogelijk op CoinW!

Wat is CoinW?

CoinW is een cryptocurrency exchange uit 2017. Je kunt er van alles op. Zo kun je er spot, ETF, OTC en Copy traden. Crypto futures verhandel je in meer dan 500 cryptoparen.

Bovendien organiseert CoinW verschillende uitdagingen waarbij gebruikers extra kunnen verdienen. Het platform is vooral geliefd bij actieve leverage traders, met kosten die variëren van 0,2% tot 0,01% afhankelijk van het aantal CWT (CoinW tokens) dat je bezit. CoinW is snel gegroeid en heeft momenteel meer dan 10 miljoen gebruikers in 2024.

Inmiddels zit CoinW dus al meer dan 7 jaar in de game en zijn ze actief in meer dan 200 landen. Aan liquiditeit is er op het platform geen gebrek. Wel adviseren wij om uit te kijken met de native token van CoinW (CWT). Alhoewel je hier je trading fees mee kan verlagen, is de token zeer speculatief en is de waarde van de token het afgelopen jaar flink gedaald.

Dit neemt niet weg dat CoinW het proberen waard is. CoinW bouwt reputatie op door partnerships aan te gaan met de grootste crypto influencers. Ook heeft CoinW een partnership met oud professioneel voetballer Andrea Pirlo!

CoinW Fees

De CoinW transactiekosten starten bij 0,2% en verminderen tot 0,01% naar mate jij meer CWT (CoinW tokens) inslaat.

De CWT token staat momenteel op $0.035 dus dit betekent dat jij voor max. $3038 aan CWT tokens om 86800 in te slaan en je fee te verlagen tot 0.01%. Let op, de CWT is een speculatieve coin en deze kan dus zomaar ook nog veel minder waard worden.

Check hieronder de VIP levels en de bijbehorende transactiekosten.

Hier vind je transaciekosten voor CoinW

Staken bij CoinW

Bij CoinW kun je crypto staken om extra rente te verdienen. Je kunt flexibel staken of crypto vastzetten voor een vaste periode van bijvoorbeeld 30 dagen. De staking percentages zijn niet de hoogste van de markt. Crypto staken kun je dus beter doen op een ander crypto platform. Welke dat is kun je lezen in ons artikel over crypto staking.

Check de screenshot hieronder om de staking rewards van CoinW te bekijken.

CoinW Promotie en Partnerships

CoinW werkt maandelijks met meerdere trading competities en bonussen. Er wordt veel geld in marketing gestopt door CoinW. Daar kun je van profiteren! De promo’s verschillen telkens en volgen elkaar kort op. Dus het is raadzaam om zelf de kortingsacties in de gaten te houden.  Zo kun je bijvoorbeeld op het moment van schrijven van deze CoinW review strijden voor een prijzenpot van 1 miljoen dollar!

Daarnaast groeit CoinW in aanzien door de vele partnerships die het sluit. Zo hebben ze Andrea Pirlo zo gek gekregen om een samenwerkingsverband te tekenen met CoinW.

CoinW Pirlo
FAQ

Vragen over CoinW?

Vind hier de meest gestelde vragen over CoinW

CoinW is een crypto exchange die in 2017 werd gelanceerd. Je kunt CoinW gebruiken voor het verhandelen van cryptocurrency en alles wat daarbij komt kijken.

  • Goede promoties
  • Eerlijke transactiekosten
  • Vele mogelijkheden
  • Geen KYC
  • Goede partnerships
  • Gebruiksvriendelijk design en handige app

Alhoewel CoinW aangeeft dat ze een veilige exchange zijn die aan alle beveiligingsvoorwaarden voldoet. Kunnen wij niet met 100% zekerheid zeggen dan CoinW een veilig platform is. Wel is het al sinds 2017 actief en is in al deze tijd nog geen enkele keer in veiligheidsproblemen gekomen.

Bij CoinW betaal je een gelijke maker/taker fee van 0,2% tot 0,01%.

Ja, gebruik de code ‘2786203’ bij aanmelden!

Alternatieven voor CoinW zijn MEXC, Blofin en KuCoin

Scroll naar boven