Crypto.com Review

Crypto.com is een relatief nieuw crypto handelsplatform waarmee je in 500+ verschillende cryptocurrency kunt handelen. De crypto.com exchange heeft zijn eigen munt (CRO) waarmee je kunt handelen. Ook heeft crypto.com zijn eigen MCO Visa Card waarmee je cashback krijgt op al jouw online betalingen. Lees hieronder meer in onze Crypto.com review 2024.

Set up

Easy as 1,2,3. Klik op het pijltje om naar de set up te gaan.

MCO Visa Card

Een cryptocard van Crypto.com met vele voordelen

Cronos

CRO is de coin van Crypto.com. Klik op het pijltje voor meer info.

FAQ

Veel gestelde vragen over de Crypto.com exchange en de MCO Visa Card

Set up

Klik op de onderstaande link om met een lekkere bonus van 25$ te beginnen.

Soms moet je nogmaals de referral code invullen. Deze is: hbxq6knbk5

Crypto.com promocode

1) Download de app

De Crypto.com app kun je downloaden door met je mobiel of tablet de QR code te scannen.

1) Download de app

De Crypto.com app is te downloaden via de bovenstaande link

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens duurt het gemiddeld 1-2 dagen voordat Crypto.com jou geverifieerd heeft.

3) Voeg geld toe aan jouw account

Dit wordt door sommigen als wat omslachtig ervaren. Klik hier voor meer info.

4) Start met handelen en Stake CRO

Stake CRO door de MCO Visa Card aan te vragen en krijg 100% cashback op Netflix, Spotify en vele andere extra's!

Wat is Crypto.com?

Crypto.com is een crypto exchange uit Hong Kong opgericht in 2016. Inmiddels telt de exchange meer dan 80 miljoen gebruikers. Crypto.com bestaat uit een breed scala aan crypto gerelateerde handelsproducten. Zo is er  een beginnersvriendelijke mobiele app een exchange app en een crypto.com DeFi app. Door middel van haar eigen veel gebruikte digitale cryptomunt (CRO), kan de Crypto.com exchange jou voldoende liquiditeit en concurrerende handelstarieven aanbieden.

crypto.com

Crypto.com app

Crypto.com app is een andere omgeving dan de crypto.com exchange desktop versie of website omgeving waar jij crypto op kunt handelen. Op de app kun je cryptocurrency kopen en verkopen, fiatvaluta’s omwisselen, je Crypto.com credit card transacties inzien, toegang krijgen tot Crypto Earn en nog veel meer. 

Crypto.com exchange

De Crypto.com exchange is voor de meeste minder bekend als de app. Het is een ander platform dan de Crypto.com app en je maakt ook gebruik van een andere wallet. De crypto’s en andere valuta die je op de app hebt staan zie je niet in de exchange staan en andersom.

Crypto.com app vs. exchange

Het verschil met de app is dat je op de exchange goedkoper cryptocurrency trade (tot max 0,16%) en gebruik kan maken van limiet en stop-loss orders.  Let op dat je op de exchange geen fiat wallet hebt en dus alleen crypto’s kunt kopen met andere cryptocurrency. Ook wel trading pairs genoemd.

De app daarentegen is gebruiksvriendelijker en beter voor dagelijks gebruik. Het heeft een fiat wallet en je kunt je MCO Visa Card hierop gebruiken. Crypto traden doe je via instant buy en hierover betaal je geen transactiekosten. Wel betaal je vaak flinke spreadkosten.

Tot slot is de Crypto.com referral bonus iets verschillend tussen de app en exchange.

Crypto.com DNB registratie

Op 28 juli 2023 is Crypto.com goedgekeurd voor registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) als aanbieder van cryptodiensten! Dit is een grote stap voor Crypto.com voor de verdere groei in Nederland. Crypto.com’s activiteiten zijn dus in lijn met de Nederlandse Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

De CEO van Crypto.com, Kris Marszalek, ziet dit als een belangrijke mijlpijl omdat samenwerken met toezichthouders om de crypto- en blockchain-industrie op verantwoorde wijze vooruit te helpen een van de grootste belangen is voor Crypto.com.

Crypto.com DNB Nederland
Video afspelen

Voeg een Fiat Wallet toe

In bovenstaand filmpje (minuut 5:08) legt de crypto dad ook precies uit hoe jij een debit of credit card toevoegt. In onze ervaring met Crypto.com werkte deze functie niet helemaal mee. Wij vonden het makkelijker om een Fiat Wallet toe te voegen.

Voeg een Credit card of Debit card toe

Crypto dad start in minuut 07:41 met de set up van een bank account, dit is echter een Amerikaans account. Om euro’s te kunnen storten op je fiat wallet moet je de volgende stappen ondernemen.

 1. Klik in de app op het leeuwen icoontje die je kunt vinden in het midden onderaan je scherm
 2. Klik op “Fiat Wallet”
 3. Klik op “Set up new currency” en voeg EUR toe
 4. Volg de verdere instructies en accepteer de voorwaarden
Vervolgens kun jij geld storten op deze nieuwe bankrekening. 

 

Geld storten op je Fiat Wallet

 1. Klik in de app op het leeuwen icoontje die je kunt vinden in het midden onderaan je scherm
 2. Klik op “Fiat Wallet”
 3. Klik op “transfer” en vervolgens op “deposit”
 4. Klik op “Euro”
 5. Nu zie jij de informatie van SEPA, klik vervolgens op “details”.
 6. Hier vind je alle informatie over je nieuwe bank account. Kopieer de IBAN en de BIC/SWIFT CODE en maak geld over naar deze rekening.
Als het goed is zie je dat het bankaccount is gevestigd in Litouwen of Engeland. Schrik niet, dit is normaal. Wij hebben het uitgeprobeerd en het werkte super. Na enkele uren stond ons geld op de fiat wallet en konden we ermee handelen. Ben je nog steeds sceptisch? Goedzo, dat is een goede eigenschap. Het beste kun je ook altijd eerst een klein bedrag overmaken zodat je zeker weet dat het account echt werkt.  

TIP: Crypto.com gebruiken wij momenteel alleen om crypto te staken. Voor het handelen in crypto gebruiken wij Bybit. Deze exchange biedt namelijk lagere transactiekosten voor het kopen en verkopen van cryptocurrency.

MCO Visa card

De Crypto.com credit card, ook wel bekend als de MCO Visa card  is waarschijnlijk het beste wat Crypto.com te bieden heeft in vergelijking met andere exchanges. Met de creditcard kun je namelijk tot 5% terugkrijgen op al jouw online aankopen. Ook kun je Spotify en Netflix abonnementen helemaal vergoed krijgen al betaal jij deze abonnementen met de MCO visa card. Dit is een voordeel van de Crypto.com credit card ten opzichte van de Binance Visa card.

In het eerste filmpje (minuut 9:45) legt de crypto dad precies uit hoe jij een MCO Visa Card aanvraagt. Omdat Crypto.com steeds populairder worden de stakes wel elk jaar verhoogd. Let op: Het kan een aantal weken duren voordat de MCO Visa card op je deurmat ligt.

Scroll naar onder voor een up-to-date overzicht van de CRO staking rewards. 

MCO card rates & rewards

Via de app is de referral bonus actief na staken van €350 aan CRO. De voordelen van staken van €350 aan CRO is dat je 1% terug krijgt op je online aankopen en Spotify vergoed krijgt. Stake €3500 om 2% terug te krijgen en Netflix vergoed te krijgen. Dit gaat door t/m 5%, waarbij je nog veel meer voordelen krijgt.

crypto com visa rewards 2022

CRO - De Crypto.com Coin

Cronos (CRO) is dé token van het Crypto.com platform. CRO is gemaakt om een netwerk van cryptocurrency projecten op te bouwen en het vermogen van handelaren te ontwikkelen om crypto als betaalmiddel te accepteren. Daarom doet Crypto.com er alles aan om zijn CRO populair te maken, zodat mensen de CRO gaan waarderen, vertrouwen en gebruiken. De CRO heeft 3 hoofdfunctionaliteiten: handel, betaling en financiële diensten. De Crypto.com Chain is een krachtige blockchain oplossing, die de transactiestromen tussen crypto-gebruikers en handelaren die crypto accepteren kostenefficiënt en veilig maakt. CRO is ook beschikbaar op DeFi Swap.

Gebruikers kunnen met CRO

 1. Betalingen doen
 2. CRO ruilen om andere Altcoins aan te schaffen
 3. CRO “staken”, zodat gebruikers liquiditeit verschaffen aan Crypto.com en hiervoor een vast rendement krijgen.

Cronos Network

Net als dat Binance de Binance Smart Chain heeft ontwikkeld, heeft Crypto.com ook in november 2021 een eigen netwerk ontwikkeld. Het Cronos netwerk is compatibel met EVM (Ethereum Virtual Machine) en is gebaseerd op de Cosmos SDK technologie. De combinatie van twee krachtige cryptocurrency technologieën maakt snelle transactie mogelijk. Op het jonge Cronos network worden steeds nieuwe coins gelanceerd. Voorbeelden van tokens op de Cronos chain zijn VVS, Tectonic (TONIC) en MM Finance (MMF).

Voordelen van Cronos:

 1. Cronos kan meer transacties per minuut verwerken dan Ethereum, waardoor het sneller, goedkoper en groener is om slimme contracten uit te voeren.
 2. Gebouwd op Ethermint, dat snelle porting van apps en slimme contracten van Ethereum en andere EVM-compatibele ketens ondersteunt.
FAQ

Vragen over Crypto.com?

Vind hier de meest gestelde vragen over Crypto.com

Crypto.com is een crypto handelsplatform waarop je in 500+ verschillende cryptocoins kunt handelen. De crypto.com exchange heeft zijn eigen munt CRO waarmee je kunt handelen en online betalingen mee kunt doen.

500+  populaire cryptocurrency zijn te verhandelen op het Crypto.com platform. Denk hierbij aan Bitcoin, Ethereum, VeChain etc. Maar ook veel munten die staan op het cronos netwerk

 • Het Crypto.com exchange platfrom hanteert geen fees, transactiekosten of andere bemiddelingskosten.
 • Met Crypto earn kun je Crypto vastzetten en hierover een rente krijgen van soms wel 12%.
 • Via Crypto.com kun je een creditcard bestellen waarmee je cashback krijgt op al jouw online aankopen.
 • Crypto.com heeft een app die overzichtelijk is ingedeeld. 
 • DNB registratie

Crypto.com doet er alles aan om de app en het platform veilig te houden. Jij kunt bijvoorbeeld zelf een 2 factor verificatie bij het inloggen instellen, je kunt een anti-phishing code bij elke mail van crypto.com toevoegen en ook kun je gebruik maken van een DEFI Wallet als je dit nodig vind.

Crypto.com is een uitstekend platform en super gebruiksvriendelijk. Ook de extra financiële voordelen van Crypto.com en de MCO Visa Card zijn een verademing.

 

Referral ID is een uitnodigingscode waarbij je een welkombonus krijgt. Vul hier hbxq6knbk5 in voor een bonus van $25. Dit is onze Crypto.com referral code, voor een leuke startersbonus.

Traden gaat gemakkelijk via de app. Klik jouw crypto coin aan en koop hem met je credit card, crypto wallet of Fiat wallet.

Crypto.com is een veel belovende exchange met vele voordelen. Wij hebben geen slechte ervaringen met crypto.com. Het is alleen jammer (maar logisch) dat ze de CRO stake eens per jaar verhogen zodat je meer geld moet investeren in de crypto.com coin om van alle voordelen te genieten.

Een MCO Visa Card is een crypto creditcard van Crypto.com. Je kunt er online betalingen mee doen. 

Een MCO visa card werkt net als een normale creditcard alleen nu krijg je cashback op jouw aankopen. Je kunt de MCO Visa Card aanvragen door CRO te stacken via de crypto.com app. 

Gratis geld, dat is het belangrijkste voordeel. Je kunt bijvoorbeeld je Neflix en Spotify abonnement volledig vergoed krijgen al betaal jij met de MCO Visa Card. Ook krijg je een percentage terug op jouw online aankopen. Tot slot krijg jij cashback tot wel 10% terug op gekochte cadeaubonnen. Denk hierbij aan Bol.com, Zalando, Coolblue en ga zo maar door!

In onze ervaring is de MCO Visa Card veilig. De Crypto.com Visa Card werkt net als een gewone creditcard. Wij hebben er mee betaald en krijgen onze bonussen direct uitbetaald in CRO op ons crypto.com account. 

Het duurt ongeveer een maand voordat de crypto.com card bij jou op de deurmat ligt. 

Crypto Earn is een manier om extra rendement te behalen door jouw crypto coins vast te zetten voor een bepaalde tijd. Dit doe je alleen als je zeker weet dat je voorlopig niet met de coins wil handelen. Via Crypto Earn kun je crypto coins vastzetten voor 1 maand, 3 maanden of zelfs flexibel vastzetten. Door flexibel vast te zetten kun je er eigenlijk gewoon mee handelen op het moment dat jij wilt, maar dit levert je toch wat extra rendement op!

Ja, de $25 promo code van crypto.com is: hbxq6knbk5.

Deze wordt geactiveerd nadat je de MCO Visa Card hebt aangevraagd.

Een Nederlandstalig alternatief voor Crypto.com is Bitvavo of Bybit.

Scroll naar boven