CryptoSea review

Onze ervaring van de CryptoSea trading bot

CryptoSea

Wij gebruikten de veelbesproken handelsbot CryptoSea. Deze crypto trading bot wordt namelijk inmiddels al gebruikt wordt door 10.000+ traders. In deze review vind je onze ervaring van de CryptoSea bot nadat we hem 6 weken hebben gebruikt!

Direct beginnen met CryptoSea?

Maak dan een account na het klikken op deze kortingslink –>

https://cryptosea.com/reflink/discount/

Deze promo link geeft je namelijk 5% korting bij aanschaf van de CryptoSea trading bot!

Vergeet ook geen Bybit account aan te maken met korting –>

https://partner.bybit.com/b/korting

CryptoSea promotion code

Wat is CryptoSea?

CryptoSea is een crypto trading bot die geautomatiseerd Bitcoin voor jou verhandelt. In tegenstelling tot de cryptohopper bot, is de CryptoSea bot zo gemaakt dat je zelf niets meer hoeft te doen na het koppelen van het trading algoritme. Dit maakt CryptoSea ook ideaal voor mensen zonder technische kennis en met weinig of geen ervaring in cryptocurrency. 

Cryptosea logo

Hoe werkt CryptoSea?

De CryptoSea bot is een geavanceerd AI-algoritme dat is ontworpen, getest en geperfectioneerd door crypto-experts en financiële ingenieurs. Het analyseert de cryptomarkt en vindt winstgevende Bitcoin-handelskansen. Hiermee probeert CryptoSea Bitcoin te ‘outperformen’. Dit houdt in dat de bot meer winst behaald op de lange termijn dan het simpelweg vasthouden van Bitcoin.

De CryptoSea bot is een combinatie van een handelsstrategie en een algoritme. Waar andere bots vooral winstgevend zijn tijdens een stijgende ‘bull’ markt, is de CryptoSea bot ook succesvol in dalende ‘bear’ of zijwaartse markten. Daarnaast heeft CryptoSea een geoptimaliseerd risk-reward mechanisme, zodat niet al jouw geld in één trade wordt geplaatst met de kans dat je alles kwijt bent.

De CryptoSea bot handelt meerdere keren per dag als het algoritme daar aanleiding toe ziet. De trading bot gaat hierbij ‘short‘ en ‘long‘. Wat betekent dat je bij een short positie juist winst maakt als Bitcoin daalt en bij een long positie maak je winst als Bitcoin stijgt. Het CryptoSea algoritme maakt hierbij geen gebruik van hefbomen.

orders cryptosea bot
Screenshot van geplaatste orders van de CryptoSea bot

CryptoSea vs. Bitcoin

Het doel van de handelsbot van CryptoSea is om jou meer winst te geven in vergelijking met het simpelweg aanhouden van Bitcoin. Het gebruikt meerdere indicatoren zoals de Fear & Greed Index om aanvullende informatie over de trend te geven. De analyse wordt uitgevoerd op verschillende tijdframes om langere en kortere trends te detecteren. Een trade wordt uiteindelijk geplaatst rekening houdend met praktische handelsaspecten zoals handelskosten, slippage en liquiditeit van het orderboek.

CryptoSea presteerde in de afgelopen maanden 22% beter dan Bitcoin zoals je in de screenshot hieronder kunt zien.

Bitcoin vs. Cryptosea
Prestaties van de CryptoSea bot in vergelijking met Bitcoin

Hoe start je met CryptoSea?

CryptoSea werkt vrij eenvoudig, na enkele minuten kun je al van start met de crypto trading bot. Om dit proces nog makkelijker te makken leggen wij het jou in de onderstaande 5 stappen uit.

1) CryptoSea account aanmaken

Om een CryptoSea account aan te maken kun je simpelweg naar de website gaan en je aanmelden. Wij raden je aan om een account aan te maken via deze promolink: https://cryptosea.com/reflink/discount/

Door je aan te melden via deze link krijg je namelijk een discount van 5%! (De korting geldt op alle prijsplannen)

Je registreert je bij CryptoSea door slechts je emailadres en een veilig wachtwoord in te vullen.

CryptoSea aanmelden
2) Pakket kiezen

Nu je een account hebt bij CryptoSea heb je toegang tot het dashboard maar nog niet tot de trading bot. Deze zul je eerst moeten aanschaffen. CryptoSea biedt momenteel helaas geen gratis versie aan. Om te profiteren van het trading algoritme zul je dus eerst een prijsplan moeten kiezen. 

Je kunt de bot een maand uitproberen met onze kortingscode voor €56. Voor een kwartaal betaal je met korting €119 en voor een jaar €425. Met een life time abonnement kom je op termijn het voordeligst uit en zit je niet gebonden aan abonnementskosten. Hiervan zijn de kosten met onze kortingscode €949.

Disclaimer: Houd er rekening mee dat een crypto trading bots zijn winstgevend alleen kan aantonen over een langere periode. Ook een trading algoritme kan op korte termijn negatieve rendementen behalen. Het doel van een trading bot als CryptoSea is om over langere periode (startend van 6 tot 12 maanden) een passief inkomen te creëren.

Cryptosea kosten
CryptoSea promotion code
3) Bybit account aanmaken

Nadat je een CryptoSea abonnement hebt afgesloten of het lifetime plan hebt afgerekend kun je beginnen met het koppelen van de trading bot! Momenteel kun je de trading bot alleen nog koppelen met de Bybit exchange. Je moet hiervoor wel een Bybit account hebben.

Tip: Maak nu een Bybit account met deze kortingslink: https://partner.bybit.com/b/korting

Nadat je een Bybit account heb aangemaakt zul je Two Factor Authentication aan moeten zetten. Dit is voor de veiligheid van jouw account en dit is bovendien vereist bij het koppelen van een crypto trading bot. Deze extra veiligheidsmaatregelen vind je onder instellingen bij ‘Account & Security’.  

4) Bybit account koppelen met CryptoSea

Het koppelen van de CryptoSea bot met Bybit gebeurt door middel van API. Bij ‘API Management’ zul je een nieuwe API sleutel moeten creëren. Vervolgens vind je bij ‘Connect to Third-Party Applications’ CryptoSea. De API Key Permissions zullen op ‘Read-Write’ moeten staan met ‘orders’ en ‘positions’ aangevinkt.

Klik tot slot op ‘submit’ om de API Key en de API Secret vrij te geven. Deze 2 codes kun je kopiëren en zul je moeten plakken in het CryptoSea dashboard onder ‘exchange information’.

Cryptosea api
bybit cryptosea
5) Stort USDT op het Bybit derivatives account

De trading bot is nu actief! Het enige wat nog rest is de bot te voeden met USDT. Dit doe je door USDT aan te schaffen via ‘Fiat Deposit’ of door USDT te storten via een andere crypto wallet of exchange.

Het trading algoritme kan niet bij jouw spot wallet komen. Het beperkt zich slechts tot de derivatives wallet van jouw Bybit account. Om de bot in gang te laten brengen zul je dus USDT van jouw spotwallet naar jouw derivatives wallet moeten verplaatsen.

Als ook dit jouw gelukt is, zit jouw werk erop! Het CryptoSea trading algoritme zal vanaf nu automatisch voor jou handelen!

resultaat cryptosea tradingbot

Onze ervaring

Tijdens het schrijven van deze review zijn wij 6 weken onderweg met de CryptoSea bot en hebben wij een unrealized profit gemaakt van 23,16% wat gelijk staat aan 734 USDT. Wij zijn gestart met $3500 aan USDT en we raden ook aan om minimaal met $3.000 te beginnen al wil je dat de bot goed functioneert. Dit is ook nodig om de CryptoSea abonnementskosten terug te verdienen. De bot ziet nog steeds geen reden om alle winst eruit te halen en houdt dus nog vast aan de BTC positie. 

Wat we wel kunnen zeggen is dat de bot langzaam posities opbouwt en ook weer afbreekt. Zo bouwt de CryptoSea bot bijvoorbeeld in 24 uur een positie op met ongeveer de helft van je ingelegde USDT. Na het behalen van een bepaald verkoop doel of signaal verkoopt de bot een positie ook weer in stapjes om het uur.

Update: Wij zijn gestopt met de CryptoSea bot en focussen ons weer op het daytraden van crypto omdat dit ons meer oplevert! 

Conclusie: Is CryptoSea het waard?

Het doel van de handelsbot van CryptoSea is om jou meer winst te geven in vergelijking met het simpelweg aanhouden van Bitcoin. Het verleden heeft uitgewezen dat het gebruik van de CryptoSea bot inderdaad winstgevender is. Denk er hierbij aan dat de CryptoSea bot niet gratis is. De abonnementskosten zul je moeten terugverdienen met de winst die je maakt met de bot. Voor nu nemen wij aan dat het gebruik van de CryptoSea bot het alleen waard kan zijn als je minimaal $3000 USDT inlegt.

Het verleden biedt echter geen garantie voor de toekomst. Alles wat beschreven staat in deze review mag niet als financieel advies worden aangenomen. Denk eraan dat het handelen met Bitcoin risico’s met zich mee brengt. Je kunt je inleg verliezen!   

Cryptosea resultaten tm mei 2023
Resultaten CryptoSea in percentages per maand uitgedrukt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven