KuCoin review

KuCoin is een exchange waar je erg veel verschillende cryptocurrency kunt kopen. Daarom vind je bij KuCoin vele crypto “gems”. Dit zijn tokens met een lage marketcap en hoge potentie. Maar let op, het risico bij dit soort coins is echter hoger. Hieronder vind je onze KuCoin review.

Set Up

Klik op het pijltje hieronder om snel naar het aanmeld proces te gaan

Crypto Kopen

Meer informatie over hoe je crypto koopt op KuCoin

Fees

Vind hier een overzicht van de transactiekosten van KuCoin

KuCoin Finance

KuCoin heeft een Finance Center waarop je tokens kunt staken, lenen en minen.

Aanmelden

Klik op de onderstaande button om te starten.

Met onze KuCoin referral code krijg je een welkomstbonus!

1) Meld je aan

Meld je aan voor KuCoin en ontvang jouw bonus.

1) Meld je aan

Meld je aan voor KuCoin en ontvang jouw bonus.

2) Vul je gegevens in

Vul je e-mailadres, wachtwoord en referral code in om te starten met het handelen

3) Koop KCS

Koop KCS de (Kucoin native token) om nog meer korting te krijgen op je transacties.

4) Handel en doe mee aan promo's

Handel in crypto, stake, earn en doe mee aan de nieuwste KuCoin promoties.

Kucoin review

Aanmelden bij KuCoin

1 op de 4 cryptobeleggers heeft nu anno 2024 een KuCoin account. Dit geeft aan hoe groot KuCoin is. Aanmelden doe je gemakkelijk via de aanmeldknop hieronder. Hierdoor krijg je korting op al je transacties. Als het goed is staat de referral code ingevuld met “rJHEWYU“, dit is nodig om de korting in ontvangst te nemen. 

Na aanmelding moet je je e-mailadres verifiëren, maar je hoeft jezelf niet direct KYC te verifiëren. Dit is wel vereist om te doen al wil je crypto kopen of verhandelen op KuCoin. Hiervoor is dan je Identiteitsbewijs nodig.

Kucoin Referralcode NL 2024

Crypto kopen op KuCoin

Cryptocurrency kopen op KuCoin doe je gemakkelijk met iDeal, Apple Pay of met je Visa of Mastercard. Al wil je snel crypto op je account hebben dan kun je dit doe door links boven op koop crypto –> snel kopen te drukken. Hier kun jij met je Mastercard of Visa card crypto kopen.

Je kunt ook crypto kopen via een derde partij zoals BTCdirect. Hierdoor kun je wel gemakkelijk met iDeal cryptocurrency kopen, maar houdt er rekening mee dat je hierover een vaak een flinke fee betaald. Het is vaak voordeliger om zelf USDT over te maken naar KuCoin. Mocht je geen USDT bezitten, dan zit er niets anders op dan gebruik te maken voor een bank transfer. Hierdoor worden direct de euro’s omgezet in jouw favoriete cryptocurrency.

KuCoin Bitcoin kopen

KuCoin Trading fees

KuCoin’s transactiekosten hangen af van de referral code, die je invult bij het aanmaken van je KuCoin account, en van de hoeveel KCS die je vasthoudt op het platform. Hoe meer KCS je bezit hoe lager de transactiekosten zijn voor jou om te handelen op het platform. Je komt hiermee in een ander level. Hieronder een screenshot van de trading fees en VIP levels.

kucoin fees

Het normale transactie tarief is zoals je kunt zien 0,1%. Dit kun je vervolgens verlagen door aan te geven in je account dat je jouw transactie kosten met KCS wilt betalen. Dit scheelt je direct al 20% op je trading fees. Je betaalt dan namelijk slechts 0,08%.

KCS pay fees

KuCoin Finance

KuCoin Finance (of financieren) bestaat uit een aantal onderdelen. Deze zijn geschikt voor ervaren traders die weten wat ze doen. Ben je dit niet? Dan kun je hier misschien beter vanaf blijven. Wel is het interessant om deel te nemen aan nieuwe initial exchange offering (IEO) via KuCoin Spotlight

KuCoin Finance bestaat uit de volgende onderdelen:

Crypto Lending: Crypto’s uitlenen om rente te verdienen. 
KuCoin Earn: Investeer om stabiele winsten te verdienen. Haal meer uit je crypto assets!  
KCS Bonus: Houd KCS vast en krijg elke dag bonus
Mining Pool: Versterk Hashrate om Kapitaal Waardering te bereiken

Kucoin earn

KuCoin Token: KCS

KuCoin’s native token is KCS. Volgens KuCoin is KCS de sleutel van het hele ecosysteem. Dit geldt zowel voor de KuCoin exchange als het decentrale KCC network. Hierop draaien gedecentraliseerde exchanges als MojitoSwap en KuSwap.

Met KCS kun je op de KuCoin exchange transactiekosten betalen met korting en “dividend” krijgen bij staking. Daarnaast krijg je van tijd tot tijd en aantal extraatjes en promo’s als je de coin bezit.  

Ben jij veel te vinden op de KuCoin exchange? Dan is de KCS token een must om toe te voegen aan je portefeuille. (Geen financieel advies!)

FAQ

Vragen over KuCoin?

Check hier de meest gestelde vragen over KuCoin!

KuCoin is een cryptocurrency exchange uit Signapore waar je sinds 2017 crypto op kunt handelen.

  • Enorm veel te verhandelen cryptoparen. (Gems!)
  • Uniek Finance center
  • Handel in zowel derivaten als spot
  • Transactiekosten van max 0.1%
  • Vele promoties en bonussen

KuCoin heeft in het verleden nog wel eens problemen gehad met de beveiliging, maar kwam altijd terug met gepaste oplossingen. 1 op de 4 crypto investeerders zit op KuCoin, dus onthoud: je bent niet alleen!.

KuCoin is een uitstekend platform om unieke crypto gems te vinden. Daarnaast staat het al lange tijd aan de top en de app is erg gebruiksvriendelijk.

Ja, deze is op de KuCoin referral page te vinden. Of klik op de blauwe button bovenaan deze pagina. Bij het aanmaken van een account kun je namelijk een referral code invullen. Dit geeft je korting op je transacties.

Een alternatief is Bybit. Deze biedt net als KuCoin vele handelsparen aan op hun platform.

Ja, KCS is de KuCoin native token.

Scroll naar boven