Referral codes

Vind hier de populaire crypto exchanges en hun referral code.

Affiliate codes, partner programma's en refer-a-friend bonuses

Jouw crypto sign-up bonus vind je hier

Ga naar de Paxful referral page voor meer info en vind hoe je wel tot 50% van de commissie van je vrienden kunt verdienen.

Sinds kort zijn wij partner van Verwijzingscode.nl hier kun je terecht voor al de crypto verwijzingscodes en de bijbehorende sign up bonussen.

FAQ

Vragen over referral codes?

Alle antwoorden over jouw vragen over crypto referral codes

Een referral code is een uitnodigingslink of verwijzingslink waarbij de referrer en (vaak) de referral een welkomstbonus krijgen. Vaak wordt dit ook een affiliate link, parnterprogramma of tell-a-friend programma genoemd. In principe maakt de referrer reclame voor de crypto exchanges en wordt beloond als er iemand via hem zich aansluit bij de crypto exchange. Via het aanmelden van een referral link bedank jij in principe de referrer.

Dat kan kloppen, niet alle crypto exchanges maken het direct duidelijk dat je een welkomstbonus verdient. Dit komt vaak pas na aanmelden via de URL van de link.

Als jij je aanmeldt via de link krijg je niet gelijk je welkomstbonus. Je moet eerst een trade of crypto transacties maken voordat jij de welkomstbonus of promo kunt innen.

Scroll naar boven