Bitget referral code

UPDATE: In 2024 kun je je als Nederlander niet meer aanmelden bij Bitget. Bybit is nog altijd wel geschikt en veilig voor Nederlanders en is daarvoor dus een uitstekend alternatief! 

Invitation code

Jouw Bitget verwijzingscode vind je hier

Referral code: 7y19

Link: https://bonus.bitget.com/CryptoPlatforms

Bitget neemt helaas geen Nederlandse gebruikers meer toe tot het platform. Het beste alternatief is Bybit!

Bitget heeft een welkomstbonus tot wel $8000! Je bonus kun je krijgen bij je eerste storting. Voer taken uit om uiteindelijk tot $8000 te ontvangen. Meld je aan bij Bitget met de referral link voor een volledige uitleg.

bitget uitnodigingscode
bitget messi

Wat is Bitget?

Bitget is een van de snelst groeiende exchanges ter wereld. Ook proberen ze momenteel Nederland te veroveren. Dit doen ze door zich veel te focussen op marketing en nieuwe partnerships aan te gaan. Zo zijn ze een samenwerking aangegaan met Messi.

Bitget wordt vooral gebruikt voor serieuze en ervaren crypto traders. Begin jij net met crypto? Bekijk dan liever eens Coinmerce of Bitvavo. Deze exchanges zijn ideaal voor beginners. Op Bitget kun je ook niet gemakkelijk met iDeal crypto aanschaffen.

Wel heb je bij Bitget vele promoties en bonussen. Zo zijn er vaak trading competities. Bovendien kun je met onze uitnodigingscode: 7y19 tot $8000 aan bonus krijgen als welkomstbonus. Dit tegoed kun je op het platform gebruiken om je transactiekosten mee te betalen. 

Bitget bonus 2024
FAQ

Vragen over de Bitget verwijzingscode

Alle antwoorden op jouw vragen over de Bitget referral code

De verwijzingscode is: “7y19”. Deze kun je invullen bij het aanmaken van je account. Soms zie je de code ook al ingevuld staan als je op onze affiliate link hebt geklikt. De code wordt in de app de uitnodiginscode of invitation code genoemd. Op je laptop op PC wordt deze code aangeduid als de verwijzingscode of referral code.

De referral code voer je in tijdens het aanmaken van een Bitget account. Hier wordt direct om gevraagd bij het aanmelden. Na aanmelden zie je vanzelf wat de voorwaarden zijn om de $8000 welkomstbonus binnen te halen!

Om $5.000 vrij te spelen, is een minimale storting van 100.000 USDT en een handelsvolume van minstens 30.000.000 USDT vereist. Als u niet voldoet aan de vereisten voor het handelsvolume, ontvangt u slechts $730.

Om $8.000 vrij te spelen, moet uw stortingsbedrag ≥ 125.000 USDT zijn en moet uw handelsvolume ≥ 40.000.000 USDT zijn. Als u niet voldoet aan de vereiste voor het handelsvolume, ontvangt u slechts $730. Uw handelsvolume wordt beoordeeld over een periode van 30 dagen vanaf uw inschrijfdatum. Houd er rekening mee dat als je niet aan de handelsvolume-eis voldoet, je niet in aanmerking komt voor toekomstige beloningen.

bitget qr
Scroll naar boven