Bitget referral code

UPDATE: In 2024 kun je je als Nederlander niet meer aanmelden bij Bitget. Bybit is nog altijd wel geschikt en veilig voor Nederlanders en is daarvoor dus een uitstekend alternatief! 

Invitation code

Jouw Bitget verwijzingscode vind je hier

Referral code: 7y19

Link: https://partner.bitget.com/bg/4A07RV

Bitget neemt helaas geen Nederlandse gebruikers meer toe tot het platform. Het beste alternatief is Bybit!

Bitget heeft een welkomstbonus tot wel $5005! Je eerste $5000 bonus kun je krijgen bij je eerste storting. Voer taken uit om uiteindelijk tot $5005 te ontvangen. Meld je aan bij Bitget met de referral link voor een volledige uitleg.

 

bitget uitnodigingscode
bitget messi

Wat is Bitget?

Bitget is een van de snelst groeiende exchanges ter wereld. Ook proberen ze momenteel Nederland te veroveren. Dit doen ze door zich veel te focussen op marketing en nieuwe partnerships aan te gaan. Zo zijn ze eind 2022 een samenwerking aangegaan met Messi.

Bitget wordt vooral gebruikt voor serieuze en ervaren crypto traders. Begin jij net met crypto? Bekijk dan liever eens Coinmerce of Bitvavo. Deze exchanges zijn ideaal voor beginners. Op Bitget kun je ook niet gemakkelijk met iDeal crypto aanschaffen.

Wel heb je bij Bitget vele promoties en bonussen. Zo zijn er vaak trading competities. Bovendien kun je met onze uitnodigingscode: 7y19 tot $5005 aan bonus krijgen als welkomstbonus. Dit tegoed kun je op het platform gebruiken om je transactiekosten mee te betalen. 

bitget bonus 2023
FAQ

Vragen over de Bitget verwijzingscode

Alle antwoorden op jouw vragen over de Bitget referral code

De verwijzingscode is: “7y19”. Deze kun je invullen bij het aanmaken van je account. Soms zie je de code ook al ingevuld staan als je op onze affiliate link hebt geklikt. De code wordt in de app de uitnodiginscode of invitation code genoemd. Op je laptop op PC wordt deze code aangeduid als de verwijzingscode of referral code.

De referral code voer je in tijdens het aanmaken van een Bitget account. Hier wordt direct om gevraagd bij het aanmelden. Na aanmelden zie je vanzelf wat de voorwaarden zijn om de $5005 welkomstbonus binnen te halen!

Een uitgebreide uitleg van de Bitget welkomstbonus vind je hieronder:

(1) Storting ≤50.000 USDT: 1% zal worden teruggestort, tot 500 USDT;
(2) 50.000< Deposit ≤100.000 USDT: 1.2% wordt teruggestort in de handelsbonus, tot 1200 USDT;
(3) 100.000< storting ≤150.000 USDT: 1.5% wordt teruggestort in de handelsbonus, tot 2250 USDT;
(4) 150.000< storting ≤200.000 USDT: 2% wordt teruggestort in de handelsbonus, tot 5000 USDT.

Zoals je kunt zien krijg je bij stortingen tot 50K, 1% van je gestorte bedrag terug. Mocht jij meer storten dan wordt dit percentage hoger en ontvang jij een hogere sign up bonus!

bitget qr
Scroll naar boven