Affiliate code Bitvavo

Vind hieronder de referral code van de Bitvavo exchange om voor 1000 euro gratis te handelen.
Nu ook tijdelijk €10 extra starttegoed als welkomstbonus!

Referral code en refer-a-friend bonus

De Bitvavo kortingscode vind je hier

Link → https://bitvavo.com/invite?a=122F653537

Bitvavo Affiliate Code → 122F653537

Vul de code in bij het aanmelden bij Bitvavo in de app op je mobiel. Deze code is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Liever via je PC of laptop een account aanmaken? Gebruik dan de affiliate link.

In juni 2023 is de kortingscode voor het laatst gecontroleerd en deze is nog steeds geldig voor de dubbele bonus!

bitvavo welkomstbonus 10
Bitvavo affiliate code 1000 + 10

Bitvavo affiliate code invoeren

In de video hieronder kun je zien waar je de affiliate code van Bitvavo moet invoeren bij het aanmelden. Dit doe je in de Bitvavo app. Als je via je browser een account aanmaakt dan hoef je de code nergens in te voeren. Deze kortingscode voucher is dan automatisch al gekoppeld als je op de referral link klikt.

Zo voer jij je Bitvavo affiliate code in en verhandel jij met de code: 122F653537 je eerste €1000 gratis. Bovendien krijg je ook nog eens een welkomstbonus van €10. 

  1. Download de Bitvavo app
  2. Open de app vul je voor- en achternaam in en klik op “doorgaan”
  3. Vervolgens kun je jouw e-mail adres invullen en staat hier ook een vakje met “affiliate code (optioneel)”
  4. Vul hier 122F653537 in en klik op “doorgaan”
  5. Om je registratie te voltooien, zul je een veilig wachtwoord moeten aanmaken en akkoord te gaan met de voorwaarden.
  6. Claim je bonus van €10 en handel €1000 aan crypto gratis!

Bitvavo 1000 euro gratis

We promoten hier Bitvavo met de actie “1000 euro gratis”. Laat het duidelijk zijn dat je niet zomaar van Bitvavo €1000 gratis toegereikt krijgt. De actie gaat erom dat je gratis voor €1000 aan cryptocurrency kunt kopen. Zoals je op de calculator onderaan deze pagina kunt zien, betaal je €2,50 voor het kopen van €1000 aan Bitcoin (of een andere cryptocurrency). In principe is de kortingscode dus omgerekend €2,50 waard. De transactiekosten zijn immers maximaal 0,25% van je aankoopbedrag!

UPDATE juni 2023: Krijg nu via onze code ook nog eens €10 extra als welkomstbonus!

Over Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange waarop je in 180+ verschillende cryptocurrency kunt handelen. Omdat Bitvavo Nederlands is kun je ook gemakkelijk met iDeal betalen geld op je Bitvavo wallet plaatsen. Bitvavo heeft een overzichtelijke interface en maakt het kopen van bitcoin en andere cryptocurrency erg gemakkelijk voor de beginnende belegger. Bovendien bewaart Bitvavo de cryptocurrency veilig voor jou en biedt een account garantie tot €100.000 bij een eventuele hack!

Nadat je €1.000 aan crypto gratis hebt belegd met onze affiliate code betaal je vervolgens maximaal 0,25% commissie over de transacties die je daarna doet. Dit percentage is veel lager in vergelijking met de kosten die je maakt bij de Nederlandse concurrenten LitebitBLOX en Coinmerce. Dit maakt Bitvavo een uitstekende keus als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en goedkope Nederlandse crypto exchange. De transactiekosten worden nog lager naarmate je meer handelt op Bitvavo.

Dé tip van 2023: koppel direct de Diamond Pigs bot met Bitvavo. Deze is eenvoudig in te stellen en volledig Nederlandstalig! Zo handel je geautomatiseerd en creëer je een passief inkomen.

FAQ

Vragen over affiliate code van Bitvavo

Alle antwoorden op jouw vragen 

De affiliate code is: 122F653537. Deze kun je invullen in de Bitvavo app. Meld jij je via je p.c. of laptop aan bij Bitvavo dan hoef je deze code nergens in te vullen maar automatisch zie je: “Welkomstbonus
Start met handelen en claim je bonus van € 10.” als je op de affiliate link hebt geklikt. Als je vervolgens een nieuw Bitvavo account aanmaakt krijg je met de affiliate code korting. Dit wordt ook wel een refer a friend, invite a friend of referral code genoemd.

Om de Bitvavo referral code te verzilveren hoef je alleen maar een account aan te maken via de link. Je verhandelt automatisch gratis je eerste €1000 aan crypto zonder transactiekosten. Tijdelijk krijg je nu ook gratis €10 als welkomstbonus!

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een account aanmaken op Bitvavo. Na het uitnodigen van een vriend ontvang jij een deel van zijn transactie kosten.

Je ontvangt permanent 15% van de transactie kosten van de persoon die je aanmeldt. In de praktijk is dit gemiddeld rond de 10 cent per trade. Dit is niet erg veel, maar deze affiliate commissie blijf jij levenslang ontvangen zolang jouw referral handelt.

Scroll naar boven