Affiliate code Bitvavo

Vind hier de referral code van de populaire Bitvavo exchange

Referral code en refer-a-friend bonus

Je welkomstbonus vind je hier

Link: https://bitvavo.com/?a=122F653537

Bitvavo Affiliate Code: 122F653537

 

Tip: koppel direct de gratis Cryptohopper bot voor Bitvavo. Zo trade je geautomatiseerd en creëer je een passief inkomen. 

Bitvavo affiliate code

Bitvavo affiliate code invoeren

In de video hieronder kun je zien waar je de affiliate code van Bitvavo moet invoeren. Dit doe je in de Bitvavo app. Als je via je browser een account aanmaakt dan hoef je de code nergens in te voeren. Deze voucher is dan automatisch al gekoppeld als je op de referral link klikt.

Zo voer jij je Bitvavo affiliate code in en verhandel jij met de code: 122F653537 je eerste €1000 aan crypto gratis. 

  1. Download de Bitvavo app in de AppStore of Google Play
  2. Open de app vul je voor- en achternaam in en klik op “doorgaan”
  3. Vervolgens kun je jouw e-mail adres invullen en staat hier ook een vakje met “affiliate code (optioneel)”
  4. Vul hier 122F653537 in en klik op “doorgaan”
  5. Om je registratie te voltooien, zul je een veilig wachtwoord moeten aanmaken en akkoord te gaan met de voorwaarden.

Over Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange waarop je in 100+ verschillende cryptocurrency kunt handelen. Omdat Bitvavo Nederlands is kun je ook gemakkelijk met iDeal betalen geld op je Bitvavo wallet plaatsen. Bitvavo heeft een overzichtelijke interface en maakt het kopen van bitcoin en andere cryptocurrency erg makkelijk voor de beginnende belegger.

Nadat je €1.000 aan crypto gratis heb belegd met onze affiliate code betaal je vervolgens maximaal 0,25% commissie over de transacties die je daarna doet. Dit percentage is veel lager in vergelijking met de fee van Nederlandse concurrenten Bitcoin Meester en Coinmerce. Dit maakt Bitvavo een goede keus als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke Nederlandse crypto exchange. Als je opzoek bent naar complexe handelsproducten zoals future trading, dan kun je beter een Binance account aanmaken.

FAQ

Vragen over affiliate code van Bitvavo

Alle antwoorden op jouw vragen 

De affiliate code is: 122F653537. Deze hoef je nergens in te vullen maar automatisch zie je: “Welkomstbonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten.” als je op de link hebt geklikt. Als je vervolgens een nieuw Bitvavo account aanmaakt krijg je met de affiliate code korting. Dit wordt ook wel een refer a friend, invite a friend of referral code genoemd.

Om de Bitvavo referral code te verzilveren hoef je alleen maar een account aan te maken via de link. Je betaald automatisch over je eerste €1000 aan crypto geen transactiekosten.

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een account aanmaken op Bitvavo. Na het uitnodigen van een vriend ontvang jij een deel van zijn transactie kosten.

Je ontvangt permanent 15% van de transactie kosten van de persoon die je aanmeldt. In de praktijk is dit gemiddeld rond de 10 cent per trade. Dit is niet erg veel, maar deze affiliate commissie blijf jij levenslang ontvangen zolang jouw referral friend trades maakt. 

Scroll naar top