BUX Crypto Bonus

Vind hier de sign up bonus en meer informatie over BUX Crypto. Start gratis met €10 in BUX Tokens!

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Affiliate en refer-a-friend programma

Jouw GetBuxCrypto referral bonus vind je hier

bux crypto zero
UPDATE OKTOBER 2022: BUX Crypto gaat over in BUZX Zero!

Oude referral link: ‘https://getbuxcrypto.com/r/d9bOQX’ Deze werkt helaas niet meer. 

Zoals je in de afbeelding hierboven kunt lezen, gaat BUX Crypto over in BUX Zero.

Nu geen interesse meer in BUX? Check dan ons beste Nederlandse alternatief. –> Bitvavo

BUX Crypto

Sinds kort heeft BUX een registratie bij de Nederlandsche Bank (DNB) voor elkaar. Nu kun je dus BUX ook gebruiken als crypto exchange. BUX Crypto maakt het handelen in crypto gemakkelijk. Je kunt namelijk gewoon met iDeal geld overmaken naar het GetBuxCrypto platform. Wanneer je je hebt aangemeld via onze uitnodigingslink krijg je €10 extra aan BUX tokens. Deze welkomstbonus wordt gestort na je eerste crypto transactie van €1000 of meer.

BUX Crypto fees

De standaard commissie voor het verhandelen van cryptocurrency op BUX Crypto is 0.5% per transactie. Voor limietorders krijg je 50% korting. Zet je dus er dus een order in die pas wordt uitgevoerd zodra er een bepaald limiet is bereikt, dan betaal je 0,25% per uitgevoerde transactie. Commissie vrij handelen op BUX crypto kan alleen als je 1000+ BUX Tokens in bezit hebt. Dit is ongeveer €300,-

BUX Token

BUX heeft zijn eigen Cryptomunt genaamd BUX Token (BUX) welke je veel voordelen op levert op het BUX Crypto platform. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om commissievrij te handelen op de BUX exchange. In de nabije toekomst wordt meer functionaliteiten verwacht van de BUX Token.

Door het gebruik van de BUX Token op BUX Crypto, kunt u bepaalde voordelen of functionaliteiten verkrijgen. BUX AI behoudt zich het recht voor om te allen tijde de door u verkregen voordelen of functionaliteiten aan te passen en/of op te schorten.

Over BUX

De BUX Token en het BUX Crypto platform vallen onder de BUX groep. Sinds de oprichting in 2014 is BUX een sociaal investeringsplatform met een levendige community. Het doel van BUX is het gemakkelijk en betaalbaar maken om te investeren. Sinds de lancering heeft BUX meer dan 2 miljoen gebruikers in 9 landen in Europa. 

BUX bestaat uit BUX Zero (aandelen), BUX X (CFD) en  BUX C (Crypto).

  • BUX Zero is de bekendste en hiermee kun je in aandelen beleggen. Je maakt een account aan door op de banner hierboven te klikken. 
  • BUX Crypto is het nieuwste en meest opkomende platform van BUX. Met BUX Crypto kun je in veel verschillende cryptocurrency handelen. Het kopen van crypto kan op BUX gewoon met iDeal. Met onze referral link boven aan de pagina start je met €10 aan BUX tokens. De BUX token geeft je de mogelijkheid om commissie vrij te handelen. Hiervoor moet je wel eerst 1000 BUX staken op het platform.
  • BUX X maakt het mogelijk om in CFD’s (Contract For Difference) te handelen. Dit zijn producten voor ervaren beleggers, die graag met hefboom producten werken.
Bux Crypto aanmeldingsbonus
FAQ

Vragen over BUX Crypto

Alle antwoorden op jouw vragen over BUX

Bij BUX crypto kun je geen referral code invullen bij het aanmaken van een account. Wel kun je uitgenodigd worden via een speciale link, wat je wel een welkomstbonus oplevert van €10. Maak een account aan via deze link:  https://getbuxcrypto.com/r/d9bOQX om je welkomstbonus te zien.

De BUX referral bonus is €10 als je meer dan €5000 hebt gehandeld in crypto.

BUX biedt 3 diensten aan:

  1. BUX Zero: beleggen in aandelen,
  2. BUX X: beleggen in CFD’s
  3. BUX C: beleggen in Cryptocurrency

Je ontvangt eenmalig €10. Zowel de referrer als de referral ontvangt €10.

Scroll naar boven