ByBit referral code

Vind hier de referral code van de ByBit exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw ByBit referral bonus vind je hier

UPDATE 19 oktober 2021:

Van 18 oktober t/m 18 november is er de ByBit Deposit Blast Off. Hiermee kan je tot $3500 aan USDT verdienen na aanmelding via deze link:

=> https://bybit.com/depositblastoff/?ref=17130 

De website laat $3,000 bonus zien, maar na aanmelding van de link hierboven kun je zelfs tot $3,500 bonus verdienen. Check de screenshot hieronder met de promo info van ByBit. Met onze link ontvang je 3,5% deposit bonus! Een extra 0,5% voor gebruikers die zich via onze link aanmelden. De bonus is pas zichtbaar nadat je de aanmelding heb voltooid door op Register Now te klikken.

Normale oude referral link: https://www.bybit.com/en-US/invite?ref=R4BVW

Referral Code: R4BVW

Bybit 3000 dollar sign up bonus
bybit 3500 USDT bonus referral

Uiteindelijk kan je een veel hogere bonus halen via ByBit. Hiervoor moet je wel aan veel voorwaarden voldoen. Deze veranderen steeds, dus deze kun je het beste zelf bekijken via de ByBit website en om vervolgens naar “Latest Promotions” of  naar de Rewards Hub te gaan.

Sommige website claimen codes van $1000+ te bevatten. Maar dit is niet zo snel verdiend als het lijkt. Je moet hiervoor vaak eerst heel wat crypto’s traden. Bekijk bijvoorbeeld is de huidige Bonus Bash

Wat is ByBit?

ByBit is een cryptocurrency exchange die is opgericht in 2018 in Singapore. Het platform is uitermate geschikte voor futures en marge trading. Er wordt namelijk tot 100x leverage aangeboden op BTC/USD en ETH/USD handelsparen. Daarnaast zijn de transactiekosten laag. Je betaald namelijk 0,1% aan fee. Bovendien heeft ByBit een eigen app die vele functies bevat, maar toch ook gebruiksvriendelijk is voor de beginnende investeerder.

FAQ

Vragen over ByBit referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de ByBit referral code

De referral code is: r4BVw

Om de ByBit referral bonus te innen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. Als het goed is staat de referral code gelijk ingevuld met “r4BVw”. Is dit niet het geval? Vul deze code dan zelf in. Na je eerste trade ontvang je de bonus.

Met het affiliate programma is lastig. Wij hebben dit gedaan en ontvingen deze link: https://www.bybit.com/en-US/register?affiliate_id=17130&language=en-US&group_id=0&group_type=1. Als je deze link volgt zie je dat het referral code blokje is weggehaald. Hierdoor ontvangt alleen de referrer een commissie en de referral niet. 

Je kunt dus beter het referral program gebruiken dan ontvangt zowel de referrer als de referral een commissie bij aanmelding. Dit hebben wij ook gedaan.

Via het referral program ontvangt zowel de referrer als de referral eenmalig $10.

Via het affiliate program ontvangt alleen de referrer een commissie. Deze commissie is 30% van de transactie kosten die de referral maakt.

Scroll naar top