ByBit referral code

Vind hier de referral code van de ByBit exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw ByBit referral bonus vind je hier

Uiteindelijk kan je een veel hogere bonus halen via ByBit. Hiervoor moet je wel aan veel voorwaarden voldoen. Deze veranderen steeds, dus deze kun je het beste zelf bekijken via de ByBit website en om vervolgens naar “Latest Promotions” of  naar de Rewards Hub te gaan.

Sommige website claimen codes van $1000+ te bevatten. Maar dit is niet zo snel verdiend als het lijkt. Je moet hiervoor vaak eerst heel wat crypto’s traden. Bekijk bijvoorbeeld is de huidige Bonus Bash

Bybit referral code
FAQ

Vragen over ByBit referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de ByBit referral code

De referral code is: r4BVw

Om de ByBit referral bonus te innen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. Als het goed is staat de referral code gelijk ingevuld met “r4BVw”. Is dit niet het geval? Vul deze code dan zelf in. Na je eerste trade ontvang je de bonus.

Met het affiliate programma is lastig. Wij hebben dit gedaan en ontvingen deze link: https://www.bybit.com/en-US/register?affiliate_id=17130&language=en-US&group_id=0&group_type=1. Als je deze link volgt zie je dat het referral code blokje is weggehaald. Hierdoor ontvangt alleen de referrer een commissie en de referral niet. 

Je kunt dus beter het referral program gebruiken dan ontvangt zowel de referrer als de referral een commissie bij aanmelding. Dit hebben wij ook gedaan.

Via het referral program ontvangt zowel de referrer als de referral eenmalig $10.

Via het affiliate program ontvangt alleen de referrer een commissie. Deze commissie is 30% van de transactie kosten die de referral maakt.

Handel nu ook crypto op eToro

Sinds 12 juli 2021 kun je ook cryptocurrency handelen op 's werelds grootste social trading platform eToro.

Nieuw!

Scroll naar top