Bybit referral code

Vind hier de referral code van de Bybit exchange voor $100 en tot $30.020 bonus + korting!

Bybit 30.020 Bonus
Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw Bybit referral bonus vind je hier

Referral link: https://partner.bybit.com/b/TradingBonus

Bybit referral code = 17130

Geniet met de promo code van bonussen tot wel $30.000 bij aanmelding en na je eerste storting op Bybit! 

Bybit viert dat zij meer dan 17 miljoen gebruikers op het platform hebben. Elke nieuwe trader die zich in 2024 aanmeldt krijgt daarom een welkomstbonus van $20. Door veel te traden kun je deze bonus op laten tot maximaal $30.000!

Update: krijg ook korting op je transactiekosten. Exclusief met onze referral code!

Bybit referral code

Uitleg over de Bybit bonus

De (welkomst)bonussen van Bybit kunnen nog al eens verwarrend overkomen. Dit komt omdat Bybit maandelijks nieuwe promoties doorvoert. De populairste promotie is de ‘Deposit Blast Off’. Deze komt regelmatig terug in de Bybit campagnes.

Uiteindelijk kun je altijd erg hoge bonussen halen bij Bybit en korting op je trading fees. Hiervoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Omdat de promoties elkaar in korte tijd opvolgen kun je deze zelf het beste checken in de Rewards Hub.

Hieronder vind je een aantal populaire bonussen en campagnes van het afgelopen jaar:

  • $1000 ETH airdrop
  • WSOT trading competition waarin $8 miljoen dollar werd verdeeld
  • Deposit Blast Off met een sign up bonus tot $30.000

De bonussen worden automatisch doorgevoerd als jij je aanmeldt met de referral code ‘17130’. Je kunt ook deze Bybit promo pagina checken.

Bybit promo code

In de Bybit rewards hub kom je alle taken tegen komen die je moet doen om bepaalde promo bonussen te halen. Hier staan soms ook promoties die niet alleen voor nieuwe aanmeldingen zijn, maar voor iedereen. Deze taken worden ook wel “lucky tasks” genoemd. Deze zijn anders dan de zogeheten sign up bonussen die we hierboven hebben genoemd. 

Bovendien staat hier een invulveld waarin jij achteraf de promo code kunt invullen. Hier het invullen van de code: 17130 is echter niet mogelijk. Je zult de code alleen kunnen invullen bij aanmelding van een nieuw Bybit account via de sign up button. Hier wordt er dan om “Promo or Referral Code (Optional)” gevraagd en hier kun je de promo code wel invullen!

Bybit promo code 2023
Achteraf hier de promo code invullen is niet mogelijk.

Wat is Bybit?

Bybit is een cryptocurrency exchange die is opgericht in 2018 in Singapore. Het platform is uitermate geschikte voor professionele traders. Er wordt namelijk tot 10x margin trading aangeboden. Daarnaast zijn de transactiekosten laag. Je betaalt slechts 0,1% aan fee. Bovendien heeft Bybit een eigen app die vele functies bevat, maar toch ook gebruiksvriendelijk is voor de beginnende crypto investeerder.

Een aantal van Bybit’s populairste functies zijn de (DCA) bots, option trading, launchpad en de andere verdien mogelijkheden. Ook kun je met de Bybit wallet verbinding maken met Web3 en is er echte NFT omgeving gecreëerd. Bybit kun je kennen van de Formule 1 en Max Verstappen. Bybit is namelijk een van de hoofdsponsoren van het RedBull F1 Racing Team!

FAQ

Vragen over de Bybit promo?

Alle antwoorden op jouw vragen over de Bybit bonus

De referral code is: 17130. Deze code wordt ook wel de Bybit promo code genoemd.

Om de ByBit referral bonus te innen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. Als het goed is staat de referral code gelijk ingevuld met “17130”. Is dit niet het geval? Vul deze code dan zelf in. Na het uitvoeren van taken of het storten van een bepaald bedrag aan crypto ontvang je de bonus.

De Bybit welkomstbonus kan in 2024 oplopen tot wel $30000!

Scroll naar boven