Coinbase referral code

Vind hier de referral code van de Coinbase exchange

Bovenstaande code geeft je in 2024 een welkomstbonus van €10 bij Coinbase!

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw Coinbase referral code vind je hier

Klik op bovenstaande button om naar Coinbase te gaan. Na het aanmaken van een nieuw account en na je eerste transactie van €100 of meer ontvang je de €10 als welkomstbonus!

Coinbase welkomstbonus 10 euro

Wat is Coinbase?

Coinbase is een crypto exchange die vooral bekend staat om zijn hoge transactiekosten. Dit niet deels waar, maar deels is dit overdreven. Voor beginnende investeerder is er het standaard Coinbase platform, welke erg gebruiksvriendelijk is, maar relatief hoge fees hanteert. Coinbase Pro daarentegen, de gratis en uitgebreidere versie van Coinbase hanteert lagere fees. Bovendien biedt Coinbase Crypto Earn aan. Hier leer je over bepaalde cryptocurrency en krijg je na het afronden van de minicursus gratis crypto cadeau.

FAQ

Vragen over Coinbase referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de Coinbase referral code

Met een coinbase referral code krijg je een welkomstbonus van €10! Check de button op deze pagina voor de huidige promo code.

Om de Coinbase referral code te verzilveren en je €10 aan Bitcoin te ontvangen, hoef je alleen maar een account aan te maken met de referral code. Na je eerste transactie ontvang je de bonus.

Je ontvangt eenmalig €10 aan Bitcoin.

Scroll naar boven