Coinbase referral code

Vind hier de referral code van de Coinbase exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw Coinbase referral code vind je hier

https://coinbase.com/join/kouwen_ec?src=android-link

Klik op bovenstaande link om naar de promotiepagina van Coinbase te gaan. Na het aanmaken van een nieuw account en na je eerste transactie van €100 of meer ontvang je de $10 als welkomstbonus!

Coinbase welkomstbonus 10 euro

Wat is Coinbase?

Coinbase is een crypto exchange die vooral bekend staat om zijn hoge transactiekosten. Dit niet deels waar, maar deels is dit overdreven. Voor beginnende investeerder is er het standaard Coinbase platform, welke erg gebruiksvriendelijk is, maar relatief hoge fees hanteert. Coinbase Pro daarentegen, de gratis en uitgebreidere versie van Coinbase hanteert lagere fees. Bovendien biedt Coinbase Crypto Earn aan. Hier leer je over bepaalde cryptocurrency en krijg je na het afronden van de minicursus gratis crypto cadeau.

FAQ

Vragen over Coinbase referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de Coinbase referral code

Met een coinbase referral code krijg je een welkomstbonus van $10. Maar Coinbase heeft geen losse referral of verwijzingscode. Je kunt je alleen aanmelden via de link: https://coinbase.com/join/kouwen_ec?src=android-link

Om de Coinbase referral code te verzilveren en je $10 aan Bitcoin te ontvangen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. Je sign up bonus verschijnt dan automatisch: “You were invited to try Coinbase!” De bonus claim je na je eerste trade.

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een Coinbase account hebben. Al heb je een account, ga dan naar je account settings (rechtsboven). En klik op “invite friends”.

Hier vind je jouw unieke link.

Je ontvangt eenmalig $10 dollar aan Bitcoin.

Scroll naar boven