Coinmerce Uitnodigingscode

Vind hier de referral code van Coinmerce

Update: Coinmerce heeft de welkomstbonus van €10 aan BTC uitgezet. Zoek jij een goed alternatief om nu crypto te verhandelen? Kies dan voor het populairste crypto handelsplatform van Nederland → Bitvavo. Daar krijg je wel een welkomstbonus van €10!

referral code en welkomstbonus

De Coinmerce bonus vind je hier

Uitnodigingslink: coinmerce.io/r/7y2eLA0DMB

Uitnodigingscode: 7y2eLA0DMB

In de app kun je bij het registreren een referral code invullen. Hier kun je ook bovenstaande code invullen om te starten bij Coinmerce.

Op 6 juli 2023 heeft Coinmerce bekend gemaakt de klanten van Binance over te nemen. Als klap op de vuurpijl worden de transactiekosten verlaagd naar 0,2%!

Coinmerce uitnodigingscode

Wanneer je overstapt naar Coinmerce en een crypto-storting van minimaal €100 doet, ontvang je €25 aan Coinmerce Coins. Maak je alleen een nieuw account aan zonder een storting ontvang je enkelt €5 aan Coinmerce Coins!

Over Coinmerce

Coinmerce is een crypto exchange die gefocust is op gebruikerservaring. Een account aanmaken en het handelen in Crypto is erg simpel. Vandaar dat je ook gemakkelijk met iDeal geld kunt storten. Op 6 juli 2023 hebben zij bekend gemaakt de Nederlandse klanten van Binance over te nemen en de transactiekosten te verlagen naar maximaal 0,2%!

Bekijk hieronder de uitleg hoe je een account aanmaakt en start met onze Coinmerce code.

Coinmerce account aanmaken

  1. Ga naar Coinmerce.io
  2. Vul hier je voornaam, achternaam, en e-mailadres in en kies een veilig wachtwoord. De uitnodigingscode staat als het goed is ingevuld met “7y2eLA0DMB“.
  3. Lees en accepteer de voorwaarden en klik op registreren
  4. Je krijgt vervolgens een e-mail, hiermee verifieer je jouw e-mailadres en voltooi je jouw Coinmerce registratie!

Coinmerce neemt klanten over van Binance

Zoals je misschien al weet, heeft Binance op 17 juli 2023 Nederland verlaten. Coinmerce heeft een deal gesloten met Binance om de honderdduizenden Nederlandse Binance gebruikers over te plaatsen naar het Coinmerce platform. Door deze stap is Coinmerce in één klap een van de grootste cryptoplatformen van Nederland geworden. Of het groter is dan de grootste concurrent Bitvavo is nog onbekend.

De cryptocurrency van de Nederlandse klanten bij Binance zullen veilig worden verplaatst naar Coinmerce. Klanten van Binance kunnen er namelijk voor kiezen hun assets gratis over te zetten naar Coinmerce. Coinmerce en Binance zullen hier beide ondersteuning in aanbieden.

Coinmerce heeft tegelijkertijd een nieuw exchange gelanceerd waarbij de transactiekosten slechts max. 0,2% zijn. Hier kun je met USDT crypto verhandelen. Iets dat op Bitvavo nog niet kan.

  • Op Coinmerce kun je in ongeveer even veel cryptocurrency handelen als op Bitvavo (180+ vs. 175+ cryptocoins)
  • Coinmerce heeft hogere transactie kosten dan Bitvavo (0,4 tot 2,5% vs. max 0,25%)
  • Coinmerce heeft how-to videos en betere support dan Bitvavo
  • De Coinmerce referral code heeft een andere welkomstbonus dan Bitvavo (Gratis €10 vs. Eerste €1000 aan crypto geen handelskosten) 
FAQ

Vragen over Coinmerce en haar code

De Coinmerce uitnodigingscode is: 7y2eLA0DMB. Deze kun je invullen bij het aanmaken van een nieuw account. In de app wordt erom een referentie code gevraagd, dit is dezelfde code als de uitnodigingscode!

Om de Coinmerce referral code te verzilveren en je €10 aan Bitcoin te ontvangen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. De referral ID staat dan automatisch ingevuld met 7y2eLA0DMB. Is dit niet zo? Vul de uitnodigingscode dan zelf in. De sign up bonus is automatisch aan je account gekoppeld. 

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een Coinmerce account hebben. Al heb je een account, klik dan op “Earn rewards” in de Coinmerce app.

Hier vind je jouw unieke referral url.

Je ontvangt permanent 0,30% commissie op elke trade van jouw referral.

Scroll naar boven