Crypto.com referral code

Vind hier de referral code 2024 voor 25$ bonus bij de Crypto.com app en $50 bij de Crypto.com exchange

Affiliate code en refer-a-friend bonus

Jouw Crypto.com sign up bonus vind je hier

Link: https://crypto.com/app/hbxq6knbk5

Referral code: hbxq6knbk5

Deze Crypto.com referral code is zowel geldig voor de Crypto.com app als exchange.

Op de app is de referral bonus actief na staken van €350 aan CRO.
Extra voordelen van staken van €350 aan CRO in de Crypto.com app:

  • 6 maanden lang 100% cashback op jouw Spotify Premium account. 
  • MCO VISA CARD waarbij je 1% cashback krijgt op al jouw online aankopen.

Nadeel:

  • Je kunt 6 maanden lang niet handelen met je CRO

Op de Crypto.com exchange (desktop versie) kun je ook een referral code invullen. Deze geeft je $10 na het staken van 1000 CRO of $50 bij het staken van 5000 CRO. Dezelfde referral code: hbxq6knbk5 kan gebruikt worden.

Crypto.com referral code 2023

Over Crypto.com

Crypto.com, is een crypto exchange dat is opgericht in 2016. Anno 2024 hebben zij meer dan 100 miljoen traders op het platform en worden ze geliefd op het gebied van naleving van de regelgeving, beveiliging en privacy. Crypto.com is toegewijd aan het versnellen van de adoptie van cryptocurrency. Dit doen ze voornamelijk door middel van innovatie en het belonen van developers die het crypto ecosysteem verder ontwikkelen.

crypto.com logo

Crypto.com DNB registratie

Op 28 juli 2023 heeft Crypto.com aangekondigd dat het is goedgekeurd voor registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) als aanbieder van cryptodiensten! Dit is een grote stap voor Crypto.com voor de verdere groei in Nederland. Crypto.com’s activiteiten zijn dus in lijn met de Nederlandse Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). 

De CEO van Crypto.com, Kris Marszalek, ziet dit als een belangrijke mijlpijl omdat samenwerken met toezichthouders om de crypto- en blockchain-industrie op verantwoorde wijze vooruit te helpen een van de grootste belangen is voor Crypto.com.

Crypto.com DNB Nederland
FAQ

Vragen over de Crypto.com bonus

Alle antwoorden op jouw vragen over de Crypto.com referral code

De Crypto.com referral code is: hbxq6knbk5

Om de Crypto.com referral code te verzilveren hoef je alleen maar een account aan te maken via de link. De referral ID staat dan automatisch ingevuld met hbxq6knbk5. Is dit niet zo? Vul deze code dan zelf in. De sign up bonus ontvang je nadat je eerst €350 aan CRO staket. Hiermee krijg je ook direct je Spotify premium abonnement vergoed.

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een account aanmaken op Crypto.com. Al heb je een account, klik dan in de app de refer-a-friend pop up aan. En verspreid jouw eigen code.

Je ontvangt een eenmalige commissie van $25 via de app. In de crypto.com exchange verdien je $10 bij staking van 1000 CRO, $50 bij staking van 5000 CRO en wel tot $2000 wanneer je referral wel tot 5.000.000 CRO staket.

Scroll naar boven