Cryptohopper referral code

Vind hier de referral code van de Cryptohopper trading bot

Cryptohopper
Promo code en GRATIS Trial

Dé code voor Cryptohopper subscription vind je hier

Link: https://www.cryptohopper.com/?atid=21669

Cryptohopper referral code: 21669 

Vul de code in bij het aanmelden bij Cryptohopper! Deze promo code is alleen geldig voor nieuwe gebruikers van de crypto trading bots.

Houd deze pagina in de gaten voor extra kortingscodes voor Cryptohopper.

Cryptohopper referral code

Wat is Cryptohopper?

In het kort kunnen we zeggen dat Cryptohopper een platform is die geautomatiseerde crypto trading bots faciliteert en ondersteunt. Zelf is het geen cryptobot, maar het maakt het wel mogelijk om bepaalde exchanges (zoals Bitvavo) te koppelen met voorgeprogrammeerde crypto trading bots. 

Voor een uitgebreide uitleg over Cryptohopper verwijzen wij jou graag door naar onze uitgebreide Cryptohopper review. Hier testen wij de Cryptohopper trading bot zelf ook uit.

Cryptohopper is opgericht in Amsterdam. Het platform biedt al jaren lang (sinds 2017) een betrouwbare en veilige thuishaven voor crypto traders die graag gebruik maken van een bot. 

Hoe werkt Cryptohopper?

Cryptohopper is een crypto trading bot facilitator. Je kunt daarom jouw handelsstrategie programmeren in een bot zodat je zelf niets meer hoeft te doen. Of je kunt een hopper van iemand anders in één klik kopiëren. De bot werkt 24 uur per dag door en is zo goed als degene die hem geprogrammeerd heeft. 

In de praktijk kwamen wij erachter dat het verstandig is om genoeg stable coins achter de hand te houden om jouw hopper bot te kunnen blijven “voeden”. Knoop bovendien in je oren dat een cryptohopper bot je niet snel rijk maakt. Het doel van de cryptohopper is dat hij kan bijdragen aan je passieve inkomen op lange termijn. 

Cryptohopper korting

Van tijd tot tijd biedt Cryptohopper een tijdelijke kortingscode aan die je naast de referral code nog eens kunt invullen voor extra korting. Deze zullen wij hier tonen. Deze code kun je invullen bij het aanschaffen van een subscription en hiermee krijg je $500 korting. Er wordt dan namelijk om een ‘discount code’ gevraagd. Voor nu kun je je eerst aanmelden met een referral code. Gebruik hier de code “21669” of klik op de button hieronder!

FAQ

Vragen over Cryptohopper

Alle antwoorden op jouw vragen over de cryptohopper referral code

De referral code van Cryptohopper is: “21669” 

Nee de referral code werkt alleen voor nieuwe accounts. Let er dus goed op dat jij de code invult bij het aanmaken van een account. Maak desnoods een nieuw Cryptohopper account aan al ben jij dit vergeten!

De referral code vul je in voordat je een cryptohopper account aanmaakt. De discount code vul je in bij het aanschaffen van een cryptohopper subscription.

Scroll naar boven