Diamond Pigs

Vind hier de voucher code en meer informatie over Diamond Pigs crypto trading bots.

Kortingscode en uitleg

Diamond Pigs Voucher code

Link: https://diamondpigs.com/bitvavo/?v=cryptoplatform1free

Diamond Pigs kortingscode: CRYPTOPLATFORM1FREE

Vul de code in bij het aanmelden bij Diamond Pigs en ontvang automatisch jouw eerste maand gratis! Deze kortingscode is alleen geldig voor nieuwe gebruikers van de crypto trading bots.

Diamond Pigs kun je gemakkelijk koppelen met jouw Bitvavo account. Mocht je die nog niet hebben dan kun je je hier bij Bitvavo aanmelden met korting. Meer info over de Diamond Pigs bots vind je hieronder.

Laatste update: Juni 2024

Diamond Pigs Voucher code

Wat is Diamond Pigs?

Diamond Pigs is een cryptohandelsplatform dat samen werkt met crypto exchanges met als doel om beleggers zowel te ontzorgen als meer rendement te laten behalen op hun investering in crypto. Diamond Pigs heeft een eigen crypto trading bot ontwikkeld die in staat is om voor wel 100 cryptomunten tegelijk de beste in- en uitstapmomenten te bepalen. De trading bots van Diamond Pigs presteren beter dan “niets doen” (HODL) of actief zelf handelen. Door grondige fundamentele analyses kiezen de crypto-experts van Diamond Pigs de juiste munten. Vervolgens voeren de handelsbots succesvolle transacties uit. Via het intuïtieve dashboard krijg je een transparante en veilige handelservaring met vele functionaliteiten. 

Maar Diamond Pigs is meer dan alleen een trading bot. Verbind eenvoudig jouw favoriete exchange met Diamond Pigs en track en beheer jouw investeringen. Het platform is zeer flexibel, waardoor je jouw beleggingen kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Zo kun je kiezen uit verschillende strategieën, zoals door AI gestuurde actieve handel of kies een bepaalde index. Beslis zelf hoeveel je toewijst aan Bitcoin, stablecoins of andere crypto active, en behoud volledige controle over munten die je wilt vasthouden (hodlen) of onafhankelijk wilt verhandelen. Met Diamond Pigs heb je altijd de controle. Zo pas je jouw investeringen op elk moment aan, pauzeer je ze of stop ze helemaal.

De veiligheid garandeert Diamond Pigs doordat het een non-custody services aanbiedt. Dit betekent dat alle crypto-activa te allen tijde onder de bewaring en controle blijven van de wallet-spotaccount van elke klant zelf. Check hier de reviews van Diamond Pigs op Trustpilot.

Diamond Pigs x Bitvavo

Al heb jij al een Bitvavo account dan kun je deze gemakkelijk koppelen met Diamond Pigs. Zo hoef jij zelf niet meer te handelen, maar doet de bot dit volledig voor jou. Je kunt deze bot zeer eenvoudig koppelen aan jouw Bitvavo account om de signalen van de bot om te zetten in koop en verkoop transacties. Zo kun jij optimaal profiteren van koersstijgingen en biedt het algoritme ook bescherming bij plotselinge dalingen. Het koppelen met Bitvavo was door ons binnen enkele minuten geregeld! 

Het Diamond pigs team maakt gebruik van limietorders in plaats van marktorders bij het uitvoeren van transacties. Deze transitie heeft ervoor gezorgd dat de transactiekosten een heel stuk lager zijn dan voorheen.

Diamond pigs API koppelen

Hoe werkt Diamond Pigs?

Waar je normaal gewend bent om zelf research te doen naar cryptomunten en hier koop en verkoop orders te plaatsen hoef je nu alleen maar te kiezen uit 1 van de 5 strategieën van Diamond Pigs.

Elke strategie is opgebouwd met een algoritme die voor elke cryptomunt steeds het optimale koop- of verkoopmoment bepaalt. De bot stapt automatisch uit als de trend voor die cryptomunt negatief wordt en stapt weer in als er een opwaartse beweging wordt verwacht. 

Jij kunt met jouw Bitvavo account kiezen uit de volgende 6 handelsstrategieën:

  1. Berkshire: De top 10 grootste crypto munten
  2. Duroc: Brede selectie uit het aanbod van alle cryptomunten beschikbaar op de Bitvavo exchange
  3. Pennywell: Coins die voldoen aan de ESG criteria voor milieu, sociaal en bestuur
  4. Hereford: Alleen Bitcoin (BTC)
  5. Gascon: Bitcoin (BTC) + Ethereum (ETH) + Solana (SOL)
  6. Bisaro: Puur gericht op meme-coins

Je kunt de historische resultaten van alle strategieën hieronder in real time inzien!

Diamond Pigs resultaten

Iframe in here

Play Mode

Play Mode biedt je de mogelijkheid om verschillende strategieën uit te proberen zonder daadwerkelijk in crypto te investeren. De grafiek toont de werkelijke resultaten zoals die tot en met de dag van vandaag zijn behaald. Door te scrollen over de grafiek zie je precies wanneer er voor welke strategie handelsactiviteiten hebben plaatsgevonden.

Geef aan op welke datum in het verleden je een bepaald bedrag had willen investeren en bekijk het resultaat van deze investering afhankelijk van je strategie keuze. Je kunt de resultaten weergeven in Euro, US-Dollar en Bitcoin (BTC). Als het resultaat je bevalt, kun je doorgaan en je (Bitvavo) wallet aansluiten. Je wallet koppelen is gratis en zonder enige verplichting!

Diamond Pigs Play mode

Diamond Pigs review

Diamond Pigs is volgens ons een van de makkelijkste manieren om automatisch te handelen via Bitvavo. In onze Cryptohopper review heb je kunnen lezen hoe wij eerdere Cryptohopper gebruikt hebben voor het automatisch traden. Diamond Pigs is echter veel gebruiksvriendelijker en spreekt meer voor zich. Waar je bij cryptohopper zelf je bot moet instellen of deze zult moeten aanschaffen via de Cryptohopper marketplace heb je bij Diamond Pigs slechts de keuze tussen 5 trading algoritmes. Deze heb je vervolgens binnen enkele minuten gekoppeld aan jouw Bitvavo account zodat je direct kunt starten met de automatische crypto trading bot.

De resultaten uit het verleden laten zien dat de bots beter presteren dan het simpelweg vasthouden (hodl’en) van jouw cryptocurrency. Probeer het zelf maar eens gratis uit!

Aanmelden bij Diamond Pigs

Aanmelden bij Diamond Pigs gaat via enkele simpele stappen. Het is noodzakelijk om een Bitvavo account aan te maken voordat je kunt starten met Diamond Pigs. Vervolgens zijn er nog slechts 5 stappen over:

  1. Ga naar de Diamond Pigs website via de Diamond Pigs kortingslink
  2. Open een Diamond Pigs-account
  3. Verbind jouw wallet met het Diamond Pigs-account
  4. Bevestig het investeringsbedrag en selecteer jouw handelsstrategie

"Exclude Your Favorite Coins" functie

Er een nieuwe functie toegevoegd aan Diamond Pigs genaamd: “Exclude Your Favorite Coins”. Hiermee kun je Diamond Pigs’ strategieën uitproberen met slechts een deel van jouw portefeuille terwijl je jouw favoriete munten apart vast houdt of verhandelt binnen dezelfde wallet.

Met deze nieuwe functie heb je meer controle over jouw investeringen. Je zorgt er namelijk voor dat niet elke coin in jouw Bitvavo wallet zomaar kan worden verhandelt door de bot. Om van de functie gebruik te maken zul je dus deze specifieke munten moeten specificeren in het Diamond Pigs dashboard.

Goed om te weten: munten die je uitsluit van het Diamond Pigs’ algoritme zullen niet onderworpen zijn aan service- of prestatievergoedingen.

Crypto Signals Diamond Pigs

Het Diamond Pigs-team is onlangs begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe propositie – Crypto Signals – op basis van recente klantfeedback. Deze functie heeft als doel de trades die ze op het platform aanbieden in trading signals door te geven aan klanten. Naast het bestaande volledig beheerde portefeuilles en de ‘Exclude Your Coin’-functie, zal je binnenkort de optie hebben om te kiezen voor Crypto Signals. Deze signalen bieden gericht handelsadvies, zoals de beste tijden om specifieke cryptocurrencies te kopen of verkopen. Diamond Pigs zal meer details delen over deze nieuwe propositie in 2024 naarmate ze dichter bij de officiële lanceerdatum komen.

Heb jij input of feedback voor Diamond Pigs? Vul dan deze Diamond Pigs enquête in.

FAQ

Vragen over Diamond Pigs

Alle antwoorden op jouw vragen 

Ja, de Diamond Pigs voucher code geeft je recht op 1 maand gratis gebruik maken van de crypto trading bot. De voucher code zul je dan moeten invullen met: CRYPTOPLATFORM1FREE

Je kunt de Diamond Pigs trading bot koppelen aan Bitvavo maar ook aan Binance. Een koppeling gaat door middel van een API sleutel. Deze kun je terugvinden in je Bitvavo of Binance account. Hoe dit precies werkt wordt stap voor stap uitgelegd nadat je je hebt aangemeld bij Diamond Pigs 

Diamond Pigs verdient bij portofolio’s tot 200 euro helemaal niets. De winst is volledig voor jou. Daarboven vraagt Diamond Pigs een klein deel van de winst die jij maakt. Zo verdienen zij alleen als jij ook profiteert.

De servicekosten zijn gebaseerd op de grootte van de wallet waarde en worden maandelijks in rekening gebracht. De servicekosten voor de meeste strategieën bedragen ongeveer 0,16% per maand.

Daarnaast wordt er een performance fee in rekening gebracht als een strategie winst maakt. De meeste strategieën hebben een performance fee van 15% over de gerealiseerde winst.

De toegang van Diamond Pigs is beperkt tot het uitvoeren van transacties in jouw Spot-wallet. Ze kunnen geen crypto-activa uit uw portemonnee halen. Je behoudt te allen tijde de controle over jouw eigen crypto-account.

Diamond Pigs biedt een platform waar verschillende investeringsstrategieën, kunnen worden geselecteerd en automatisch in jouw wallet kunnen worden uitgevoerd. Ze werken samen met toegewijde en ervaren beheerders van beleggingsstrategieën.

Om te beginnen raden we aan om slechts één strategie te kiezen om extra handelskosten te vermijden die kunnen ontstaan door voortdurend te her balanceren tussen meerdere strategieën. De strategie hangt af van jouw risicoprofiel en persoonlijk doel.

Diamond Pigs staat ​​niet onder toezicht van enige autoriteit op het gebied van financiële dienstverlening. Aangezien Diamond Pigs geen toegang heeft tot de crypto in jouw wallet, behalve het invoeren van koop- en verkooporders die plaatsvinden in uw wallet. Ze zijn echter bezig met het aanvragen van een DNB registratie, als voorloper voor de MICA wetgeving.

Scroll naar boven