etoro crypto referral bonus

Verdien $50 bij het aanbrengen van nieuwe US Traders

Referral, Affiliate program en refer-a-friend bonus

Geen sign up bonus

eToro heeft een invite a friend referral programma waarbij nieuwe leden $50 krijgen na aanmelding bij eToro. Nadat je vriend zich heeft aangemeld krijg jij ook $50. Dit programma is echter alleen beschikbaar in Amerika. Dus alleen Amerikaanse crypto investeerders en handelaren kunnen geld verdienen met het aanbrengen van nieuwe leden bij eToro.  Voor Nederlandse beginnende beleggers is er dus geen welkomstbonus beschikbaar. 

etoro sign up referral bonus
FAQ

Vragen over de eToro crypto code en bonus

Alle antwoorden op jouw vragen over de eToro referral bonus

eToro heeft geen referral bonus voor nieuwe leden in Nederland

In Amerika is het zo dat je voor het aanbrengen van nieuwe leden bij eToro $50 krijgt. En ook de referral krijgt $50 dollar. Dit bedrag wordt op je rekening gestort nadat de referral een cryptotransactie heeft gedaan van minimaal $50.

Het eToro affiliate programma zit anders in elkaar. Hieraan kan je alleen meedoen als je een website hebt of een grote sociale achterban die geïnteresseerd is in beleggen en cryptocurrency. Je kunt je aanmelden voor het affiliate programma. Meer informatie over het affiliate programma kun je vinden op etoropartners.com. Ook wij doen hieraan mee en zijn partner van eToro. Je verdient vervolgens een commissie als je een nieuw lid aanbrengt. Dit bedrag verschilt per land en per persoon.

Scroll naar top