Huobi referral code

Vind hier de invite code van de Huobi exchange en verdien tot $5672 aan bonussen

huobi referral bonus
Referral, Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw Huobi invite code vind je hier

Referral Link: https://www.huobi.com/en-us/v/register/double-invite/?inviter_id=11343840&invite_code=dh7k2223

Referral Code: dh7k2223

Geldig na verificatie en de hoogte van je bonus hangt af van hoeveel je stort en handelt in je eerste 2 weken op het platform

Over Huobi

Huobi is een relatief oude crypto exchange. Het platform bestaat namelijk al sinds 2013. Sindsdien heeft het een goede reputatie opgebouwd. Nu in 2023 biedt het Huobi platform de mogelijkheid om meer dan 300 verschillende cryptocurrency te verhandelen. Dit is meer dan de gemiddelde crypto beurs.

De fees vallen ook erg mee bij de Huobi exchange. De Maker of Taker fee zullen namelijk nooit meer zijn dan 0,2%. Je kunt de transactiekosten ook nog eens aanzienlijk verlagen. Hoe je dit precies doet, wordt aan je getoond na het aanmaken van een account bij Huobi.

FAQ

Vragen over de Huobi code en bonussen

Alle antwoorden op jouw vragen over de Huobi sign up bonussen

De Huobi invitation code is: dh7k2223

Om de Huobi code te verzilveren dien je een nieuw account aan te maken via onze referral link. Na registreren kom jij in een sign up bonus pagina terecht. Je hebt 2 weken de tijd om de taken te volbrengen. Vervolgens wordt de bonus uitgekeerd in transactie tegoed, zo zorg je dat je voor lange tijd geen transactiekosten meer hoeft te betalen. 

Ja, iedereen kan meedoen. Maar je moet natuurlijk wel eerst zelf een account hebben. Jouw persoonlijke referral code vind je bij “invite friends”.

Wanneer gebruikers zich aanmelden met je referral link, ontvang je 30% van hun handelskosten, 24 maanden lang.

Scroll naar boven