MEXC Referral code

Vind hier de kortingscode en welkomstbonus voor de MEXC crypto exchange

Of klik op deze link: –> MEXC bonus 2024

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw MEXC sign up bonus vind je hier

Link: https://www.mexc.com/en-US/register?inviteCode=mexc-BONUSCODE

Referral Code: mexc-BONUSCODE

MEXC is de exchange voor het vinden van cryptomunten met een lage marketcap. De MEXC exchange list maandelijks namelijk vele nieuwe crypto parels op het platform. Houd er wel rekening mee dat zulke cryptocurrency erg risicovol zijn. Natuurlijk kun je er ook gewoon Bitcoin, Ethereum of Ripple kopen. 

MEXC bonus 9000 USDT
Mexc referral code

Wat is MEXC?

MEXC is een crypto exchange met meer dan 13 miljoen gebruikers in meer dan 75 landen. En in 2024 zal het haar 6de verjaardag vieren. Je kunt er vele crypto gems vinden en gemakkelijk verhandelen. Het behoort tot een van de exchange met het allermeeste handelsparen. Je kunt bij MEXC namelijk meer dan 2000 trading pairs verhandelen!

Daarnaast kun je op MEXC ook alle handelsmogelijkheden vinden die je kunt bedenken. Zo kun je naast spot en leverage traden, ook mogelijkheden vinden om extra te verdienen via staking of launchpads. MEXC staat ook bekend onder de traders die willen handelen zonder KYC. Koop de MX token om een extra korting te krijgen op je transacties. Houd 1000 MX tokens vast om 50% handelskorting te krijgen tijdens het traden!

MEXC cryptocurrency
De lijst van het aantal trading pairs dat MEXC list is oneindig!
FAQ

Vragen over de MEXC code

Alle antwoorden op jouw vragen over de MEXC welkomstbonus

De MEXC referral code is ‘mexc-BONUSCODE’

De MEXC code vul je in voordat je een trading account opent. Vervolgens doe je een eerste storting om jouw eerste bonus te ontvangen. Dit bonus loopt op met het bedrag dat jij stort. De trading discount wordt automatisch toegepast bij elke handelstransactie.

Iedereen kan meedoen aan het MEXC referral program. Nodig een vriend uit om extra bij te verdienen!

Scroll naar boven