OKX Referral code

Check hier de referral code van OKX en vul hem in bij het aanmaken van een account voor een €50 bonus!

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw OKX sign up bonus vind je hier

Link: https://www.okx.com/join/8786620

Referral Code: 8786620

OKX is een groeiende crypto exchange en heeft talloze opties voor elk type trader. Zo kunnen ervaren traders met hefbomen handelen en beginnende beleggers erg simpel Bitcoin kopen in de OKX app. Bovendien zijn er vele manieren om extra te verdienen via OKX Earn. 

OKX referral code

Wat is OKX?

OKX is een alles in één cryptocurrency platform met honderden handelsparen, miljoenen gebruikers in meer dan 200 landen en vele beleggingsmogelijkheden. OKX was een tijdje niet te gebruiken voor Nederlanders. Maar is sinds de zomer van 2024 weer te gebruiken voor traders uit Nederland!

Aan elk soort belegger is gedacht. Zo gebruiken ervaren beleggers OKX voor future trading, marge trading en DeFi. DeFi staat voor decentralized Finance en zorgt ervoor dat jij gemakkelijk jouw decentralized wallet zoals MetaMask, UniSwap, Aave of SushiSwap wallet kunt koppelen met je OKX wallet.

Voor de beginnende crypto beleggers is het platform erg gemakkelijk om de gebruikelijke crypto munten te kopen. Zo koop je bijvoorbeeld Solana, Bitcoin, Ethereum, USDT of Doge coin gemakkelijk met iDEAL!

OKX buy btc
FAQ

Vragen over de OKX code

Alle antwoorden op jouw vragen over de OKX referral code en bonus

De OKX referral code is 8786620. Dit wordt ook wel de OKX invite code genoemd.

De OKX referral code is gemakkelijk te verzilveren. Ga naar okx.com en vul hier je gegevens in en vul de code in met 8786620. Vervolgens voer je taken uit om tot €50 aan bonus te verdienen.

Jazeker, na het aanmaken van een OKX account klik je in je dashboard op More –> Referrals en hier vind je jouw unieke referral code.

Scroll naar boven