Prosper Referral code

Vind hier de promo code voor de Prosper crypto exchange

Affiliate programma & refer-a-friend bonus

Prosper exchange aanmelden

Link: https://prosper.exchange/register?referralCode=CRYPTOPLATFORMSNL

Referral Code: CRYPTOPLATFORMSNL

Prosper is een nieuw crypto platform waar je jouw transactiekosten verlaagd door een maandelijks transactievolume abonnement af te sluiten. Profiteer nu van de laagste handelskosten in de markt!

prosper referral code
Prosper crypto abonnement

Wat is Prosper?

Prosper is een nieuw crypto platform die zich onderscheidt van andere brokers en exchanges door een abonnementsvorm aan te bieden op transactiekosten. Zo kun je maandelijks goedkoper crypto inslaan. De handelskosten liggen namelijk tussen de 0,07% en 0,03% per transactie, wat goedkoper is dan Bitvavo. Bovendien is dit goedkoper dan het nieuwe Nederlandse cryptoplatform Finst.

Op Prosper kun je 80+ verschillende cryptocurrency verhandelen. Traden doe je via limiet- en market orders maar er is ook de mogelijkheid om stop orders te plaatsen. Momenteel biedt het 70 cryptohandelsparen, maar de komende maand zal het aantal uitgebreid worden naar een totaal van meer dan 80 paren.

Het bedrijf heeft een DNB registratie en is dus goedgekeurd door de strenge wetten en regels die Nederland kent op het gebied van crypto. Dit zorgt ervoor dat je met meer vertrouwen van de Prosper crypto exchange!

Hoe werkt Prosper?

Prosper werkt erg simpel, we leggen het je uit in 4 stappen:

  1. Start met het aanmaken van een Prosper account
  2. Nadat je je gegevens en de referral code hebt in gevuld met “CRYPTOPLATFORMSNL” kun je beginnen met beleggen
  3. Je hoeft nu niet direct een abonnement aan te schaffen. Je kunt nu namelijk al gratis en zonder KYC tot maximaal €250 storten. Hier kun je vervolgens Bitcoin of een andere cryptocurrency voor kopen tegen slechts 0,07% transactiekosten.
  4. Verifieer jezelf met je identiteitsbewijs en sluit een abonnement af om je handelskosten te verlagen tot 0,03% per transactie!

Op de website van Prosper kun je overzichtelijk zien welke transactiekosten bij jouw verwachte handelsvolume. Jouw maandelijkse kosten starten van €0,99 per maand tot maximaal €24,99. Dit is compleet afhankelijk van het abonnement dat je zelf afsluit! Bij de Prosper exchange zit je nooit vast aan abonnenten. Opzeggen kan maandelijks en je hebt geen creditcard nodig. Alle accounts beginnen met een gratis periode om de Prosper exchange eerst gratis uit te testen.

Prosper prijzen abonnementen
FAQ

Vragen over de Prosper referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de Prosper crypto code

De Prosper referral code is “CRYPTOPLATFORMSNL”

Prosper heeft een referral programma waarmee je een passief inkomen kunt verdienen door vrienden uit te nodigen.

Je verdient namelijk 20% op de abonnementskosten op referrals die via jouw Prosper referral link of referral code een account aanmaken. Daarnaast kun je ook verdienen aan indirecte referrals (vrienden van vrienden).

Scroll naar boven