StormGain Promotiecode

Vind hier de promocode van StormGain en start met een sign up bonus van 25 USDT

Coupon code en refer-a-friend bonus

Jouw Stormgain promo code vind je hier

UPDATE 15 NOVEMBER 2021: 

Stormgain wordt is een proces ingegaan om gereguleerd te worden in Europa als crypto exchange. Daarom accepteert het geen klanten meer uit Europa sinds 15 november. Op dit moment accepteert Stormgain alleen klanten buiten de EER. Een goed alternatief voor StormGain is bijvoorbeeld Bybit of Binance.

Promo link Stormgain voor 25 USDT: https://go.stormgain.app/visit/?bta=109806&nci=8657

Wat is StormGain?

StormGain is een allesomvattende cryptocurrency exchange. Door de lage trading fees van tussen de 0.15% en 0.5% wordt de exchange steeds populairder. Als je niet direct met echt geld wilt handelen dan biedt StormGain ook een demo account aan waarmee je kunt oefenen met het handelen in crypto. Naast het handelen kun je hier ook terecht om te leren over cryptocurrency. Bovendien biedt StormGain toegang tot exclusieve munten die je niet op elke exchange kunt vinden. Al met al is StormGain geschikt voor elke soort trader en biedt zelfs mining opties aan. 

StormGain app

StormGain heeft een eigen app waarop je gemakkelijk in cryptocurrency kan handelen. De interface is gebruiksvriendelijk en je kunt zelfs aanpassingen maken om het dashboard meer te personaliseren.

Op de App kun je ook minen met een standaard mining speed van x0,5. Hoe meer geld je stort op StormGain hoe hoger je StormGain level is en hoe hoger jouw miningsnelheid is!

Tot slot heeft StormGain hele handige videos voor beginnende crypo beleggers. Zo wordt bijvoorbeeld de werking van de Blockchain en Bitcoin uitgelegd. Je vind er uren aan video’s over cryptocurrency en over technische analyse. Zo leer je bijvoorbeeld ook gelijk wat Candle Sticks zijn en deze kennis kun je gebruiken om een betere trader te worden. Al de video’s op het StormGain platform zijn Engelstalig.

Stormgain mining
Stormgain app
FAQ

Vragen over de Stormgain promo

Alle antwoorden op jouw vragen

De StormGain promocode is BONUS25. Met deze code ontvang je 25USDT.

Om de StormGain promotiecode te verzilveren en 25USDT te ontvangen, hoef je alleen maar op onze referral link te klikken. Hierna komt de promocode te beschikbaar. De Promocode is “BONUS25” en dien je zelf in te vullen. De sign up bonus is automatisch aan je account gekoppeld en wordt ingewisseld zodra jij begint te traden. 

Dit kan, maar hiervoor moet je wel een social following of website hebben. StormGain heeft geen referral program waarmee je je vrienden kunt uitnodigen. Het heeft alleen een affiliate program waaraan je deel kunt nemen. Hiervoor geldt wel een strenge procedure en een skype gesprek.

Scroll naar boven