Binance referral ID

UPDATE: Helaas is Binance niet meer te gebruiken voor Nederlanders. Alternatieven zijn Bybit of Bitvavo.

Referrence code en vrienden uitnodigen

Jouw Binance korting vind je hier

Referral ID: GX9C9ZPJ

Link: https://accounts.binance.com/register?ref=GX9C9ZPJ

De enige code die jou de maximale handelskorting geeft in de Binance app!

Binance is een uitstekende exchange om crypto’s te kopen en verkopen. Dit komt door de lage transactiekosten en de vele mogelijkheden op het platform. Voor Binance is 20% het maximale kickbackpercentage wat je kunt behalen met een verwijzingscode. De 25% extra korting bovenop de 20% moet je zelf later regelen in de Binance app. Dit doe je door je transactiekosten met BNB te betalen.

Referral ID Binance

Extra 25% korting op je transacties bij Binance met BNB

We kregen vaak vragen hoe je een extra 25% discount krijgt en dus in totaal 45% korting op je trades hebt via Binance. Via de video hieronder geven we aan hoe je de 25% extra korting zelf aanzet in de Binance app.

Door de extra korting is het erg goedkoop om op Binance te handelen. De exchange is dan ook de populairste ter wereld. Het heeft namelijk de meeste gebruikers ten opzichte van alle andere exchanges.

FAQ

Vragen over Binance verwijzingscode

Alle antwoorden op jouw vragen over de Binance referral code

De verwijzingscode is: GX9C9ZPJ. Deze kun je invullen maar vaak zie je automatisch al de code ingevuld staan als je op de affiliate link hebt geklikt. Als je vervolgens een nieuw Binance account aanmaakt krijg je met de verwijzingscode korting. Dit wordt ook wel een affiliate, refer a friend, invite a friend of referral ID code genoemd.

Om de Binance referral code te verzilveren hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. De referral ID staat dan automatisch ingevuld met GX9C9ZPJ. Is dit niet zo? Vul de verwijzingscode dan zelf in. De sign up bonus is automatisch aan je account gekoppeld. 

Onder de staat “Jouw commissie kickbackpercentage” Deze staat als het goed is op 20%. Dit betekent dat jij 20% terug krijg de transactiekosten die je maakt.

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een Binance account hebben. Al heb je een account, klik dan op “Mijn referentie code” in de Binance app.

Hier kan je zelf een code aanmaken. Hier bepaal je ook zelf wat jou “vriend” of referral ontvangt en wat jij ook zelf ontvangt.

Je kunt tot wel 50% commissie ontvangen op de transacties van je referral. Hiervoor moet je wel genoeg een social following hebben van 5000+ volgers. Je kunt dit ook bereiken door een community leader te zijn of website te hebben met meer dan 5000 bezoekers per dag.

Anders is 40% de max, hiervoor moet je wel een behoorlijk bedrag aan BNC hebben gestaked. 
Deze 40% mag je verdelen over jezelf en de referral.

De 25% extra korting (naast de 20% korting) krijg je door je transactiekosten met BNB te betalen. Hoe dit precies werkt lees je in dit artikel van Binance. Je kunt ook het filmpje op deze pagina bekijken.

Scroll naar boven