HTX referral code

Vind hier de invite code van de HTX exchange en verdien tot $5672 aan bonussen

huobi referral bonus
HTX welkomstbonus
Referral, Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw HTX invite code vind je hier

Referral Link: https://www.htx.com/welkomstbonus

Referral Code: dh7k2223

Geldig na verificatie en de hoogte van je bonus hangt af van hoeveel je stort en handelt in je eerste 2 weken op het platform

Over HTX

HTX is een relatief oude crypto exchange die vroeger bekend stond onder de naam Huobi. Het platform bestaat namelijk al sinds 2013. Sindsdien heeft het een goede reputatie opgebouwd. Nu in 2024 biedt het HTX platform de mogelijkheid om meer dan 750 verschillende cryptocurrency te verhandelen. Dit is meer dan de gemiddelde crypto beurs.

De fees vallen ook erg mee bij de HTX exchange. De Maker of Taker fee zullen namelijk nooit meer zijn dan 0,2%. Je kunt de transactiekosten ook nog eens aanzienlijk verlagen. Hoe je dit precies doet, wordt aan je getoond na het aanmaken van een account bij HTX.

FAQ

Vragen over de HTX code en bonussen

Alle antwoorden op jouw vragen over de HTX sign up bonussen

De HTX invitation code is: dh7k2223

Om de HTX code te verzilveren dien je een nieuw account aan te maken via onze referral link. Na registreren kom jij in een sign up bonus pagina terecht. Je hebt 2 weken de tijd om de taken te volbrengen. Vervolgens wordt de bonus uitgekeerd in transactie tegoed, zo zorg je dat je voor lange tijd geen transactiekosten meer hoeft te betalen. 

Ja, iedereen kan meedoen. Maar je moet natuurlijk wel eerst zelf een account hebben. Jouw persoonlijke referral code vind je bij “invite friends”.

Wanneer gebruikers zich aanmelden met je referral link, ontvang je 30% van hun handelskosten.

Scroll naar boven